Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon, 21 proje ile temsil edilecek

İl Milli Eğitim Müdürü
Afyon, 21 proje ile temsil edilecek

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, TÜBİTAK Bölge Finali’ne katılacak öğrencilerile Emir Murat Özdilek Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi Uygulama Oteli’nde buluştu. Toplantıya bölge sergisine gidecek 21 projenin sahibi okulların müdürleri, proje danışman öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.
BAŞARI ÇITASI YÜKSELİYOR
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “İlk defa bu yıl 21 proje, 13 okul, 16 öğretmen ve 40 öğrenci ile dev bir ekiple bölge finaline gidiyoruz. En az 20 projemizin daha bölge finaline gidebilecek kalitede olduğunu fakat sayı sınırlaması nedeniyle gidemediğini biliyoruz. Bu sayı 211 başvurunun yüzde 10’u böylece nitelik olarak çok iyi bir konumdayız. 2011’den bugüne bakıldığında katılımcı sayımızın artış göstermesi gurur kaynağımız oldu” dedi.
Sözlerine öğrencilere verdiği tavsiyelerle devam eden Yalçın, “Sergide standınıza gelen herkesin gizli jüri üyesi olabileceğini unutmayın. Projede iki öğrenciyseniz projeyi sadece biriniz anlatmayın, sırayla ikinizin de projeden bahsetmesi daha doğru olacaktır” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti