Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon, amatöre doğru yol aldı: 1-2

Afyon, amatöre doğru yol aldı: 1-2
Afyon, amatöre doğru yol aldı: 1-2

Afyonkarahisarspor, Tarsus İdmanyurdu maçında çok önemli bir üç puan daha kaybetti. Rakiplerinin puanlar kaybettiği haftayı değerlendiremeyen Şimşek, rakibine 2-1 mağlup olarak amatöre iyice yaklaştı

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta Cumartesi günü oynanan maçta Afyonkarahisarspor, Tarsus İdmanyurdu’na 2-1’lik skorla mağlup oldu.
17’nci dakikada Tarsus İdmanyurdu atağında Tahir’in pasında topla buluşan Engin, kalecinin geride olduğunu görünce sert ve düzgün bir vuruşla topu aşırtarak filelere yolladı. 1-0
20’nci dakikada Tarsus İdmanyurdu atağında Engin sağ çaprazdan sert vurdu top üstten auta çıktı.
21’inci dakikada Tarsus atağında Ferhat’ın pasında Tahir’in sert şutu direkten döndü.
26’ncı dakikada Afyonkarahisarspor’un atağında Ayhan’ın ara pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Muhammed Emin’in yerden vuruşu yandan auta çıktı.
İlk yarı Tarsus İdmanyurdu’nun 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.
İkinci yarıda bambaşka bir Afyon
49’uncu dakikada Afyonkarahisarspor’un geliştirdiği atakta Muhammed Emin sağ çaprazdan sert bir vuruş çıkardı top az farkla yandan auta çıktı.
62’nci dakikada Tarsus İdmanyurdu atağında Tahir’in vuruşunu kaleci Gökhan çeldi. Top tekrar Tahir’in önünde kaldı. Tahir’in ikinci kez vuruşunda topu kaleci Gökhan bir kez daha çelmeyi başardı.
73’üncü dakikada Afyonkarahisarspor atağında İsmail Odabaşı sol kanattan topu arka direkte bulunan Muhammed Emin’e gönderdi. Muhammed Emin’in kafa vuruşuyla top ağlara gitti. 1-1
84’üncü dakikada Afyon atağında Muhammed Emin, sol kanatta topu sürerek son çizgiye girmeden topu kale önüne ortaladı. Kale önüne koşu yapan Deniz ayağının dışıyla topa dokundu ancak top direğin üzerinden auta çıktı.
87’nci dakikada Tarsus İdmanyurdu’nun kontratağında Ferhat kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top kaleci Gökhan’ı da geçti ancak direğin hemen yanından auta çıktı.
88’inci dakikada Afyonkarahisarspor atağında Resul, topu kale önüne ortaladı İsmail, topu önünde buldu. Müsait pozisyonda çok kötü bir vuruş yapan İsmail Odabaşı takımını ikinci golden etti.
90+2’nci dakika oynandığı sırada Tarsus İdmanyurdu atağında Resul, sağ kanattan topu yerden kale önüne ortaladı. Defansa çarpan top arka direkte bulunan Emre’nin önünde kaldı. Emre boş kaleye topu gönderdi. 2-1.
Müsabakayı Tarsus İdmanyurdu 2-1 kazanırken, Afyonkarahisarspor, ligde kalma umutlarını yavaş yavaş yitirmeye başladı.

Şimdi trilyonlar kurtarılabilecek mi takımı?

Afyonkarahisarspor, geçmiş makus talihiyle bir kez daha yüzleşmek üzere. Mor Şimşek, adım adım amatöre doğru gidiyor. Sezon başından bu yana maddi sıkıntıları öne sürerek başarısızlığa şartlanan takıma bugün trilyonlar verilse de kurtarılması pek de mümkün görünmüyor. Zaman zaman iaşe bile bulunamayan takım, her koşulda tüm sıkıntılara rağmen maçlara çıkmış ve mücadeleden asla kaçmamıştı. Maaşları primleri ödenemeyen futbolcular dün yine Tarsus İdmanyurdu karşısında iyi mücadele edip gol fırsatları yakaladılar. Ancak her maçta olduğu gibi son dakikalarda yenen bir gol takımı amatöre bir adım daha yaklaştırdı.
(Kocatepe)