Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon ANDA Ekipleri Ramazan Yardımları İçin Kolları Sıvadı

Afyonkarahisar ANDA Derneği İl Temsilciliği Ramazan ayı öncesi ihtiyaç sahibi aileler için kolları sıvadı. ANDA ekibinin Ramazan kolileri hazırlanıp paketlenmesi için gönüllüleriyle özverili şekilde çalıştığı belirtildi.

Afyonkarahisar ANDA Derneği İl

ANDA Derneği İnsanî Yardım Sorumlusu Melek Ceylan, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

“İFTAR VE SAHUR KOLİLERİ HAZIRLADIK”

ANDA Derneği İnsanî Yardım Sorumlusu Melek Ceylan, şunları kaydetti: “Ramazan’da deprem bölgesi dâhil en az 1500 aileye ulaşacağız. Hedefimiz bu sayı üzerine çıkmaktır. Yeni kurulan aşevinde ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek ikramında bulunacağız. Temsilcilik olarak Ramazan ayını gıda kolisi dağıtımıyla karşıladık. İftar ve Sahur Kolisi şeklinde hazırladığımız kolilerle 440 haneye ulaştık. Afyon ANDA Ekibi Ramazan ayı boyunca aktif bir şekilde koli dağıtım faaliyetlerine devam edeceğiz. Bu yılın Ramazan’ında aşevini faaliyete geçireceğiz. ANDA ekibi olarak ihtiyaç sahibi ailelerin sıcak yemeklerle iftar etmesi için titizlikle çalışıyoruz.”

“İLK DAĞITIM NOKTASI BURMALI MAHALLESİ”

ANDA Derneği İnsanî Yardım Sorumlusu Melek Ceylan, sözlerine şöyle devam etti: “Ramazan ayında ilk yardım dağıtımını Burmalı Mahallesi’nde yaptık. Burmalı Mahallesi’nde yüzler güldü. Ramazan boyunca bu özverili çalışmayı devam ettireceğiz. Burmalı Mahalle Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur, ANDA Derneği İl Temsilcisi Agâh Oktay Kılıç ve ANDA gönüllülerine gıda paketleme kısmında da gönüllü destek sağlayanlara teşekkür ederiz.”

Afyon ANDA Ekipleri Ramazan Yardımları İçin Kolları Sıvadı