Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon, battıkça batıyor 1-1 – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyon, battıkça batıyor 1-1

Afyonkarahisarspor, dün kendisi açısından çok önemli olan maçta Pazarspor’la 1-1 berabere kaldı. Rakiplerinin kazandığı haftayı 1 puanla kapatan Şimşek bir sıra daha gerileyerek haftayı 18’inci sırada kapattı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve bu sezon yalnızca ligde kalmak için mücadele eden Afyonkarahisarspor, bu hedefinden bir adım daha uzaklaştı. Maçtan önce soyunma odasında Galip Şanlı’nın prim vaadiyle sevinerek ve bu moralle maça daha bir hırsla başlayan Afyonkarahisarsporlu futbolcular, mutlak üç puan için çıktıkları mücadelede 2 puan bıraktılar. Ankara Demirspor’un, Erzurum’un ve Diyarbakır Kayapınar Belediyespor’un kazandığı haftayı mağlup kapatması durumunda hedefinden bir adım daha uzaklaşacağı bilinenn Şimşek, Pazarspor mü-sabakasını mutlaka kazanmak hedefiyle mücadeleye başladı. Özellikle maçın ilk yarısında rakibine sahayı dar eden Şimşek, çok sayıda pozis-yona girdi. Afyonkarahisarspor’un bir topu da ilk yarıda direkten döndü. İlk yarıyı 0-0 kapatan Mor-beyazlılar, ikinci yarıya çok hızlı başladılar ve aradıkları golü Ayhan’ın ayağından bularak 1-0 öne geçmeyi başardılar. Bu golden sonra geriye çekilen Afyonkarahisarspor baskılı oyununu bir kenara bırakarak rakibinin oyun üstünlüğünü kabul eden bir oyun ortaya koydu. Hal böyle olunca da Afyonkarahisarspor’un geriye çekil-diği bir anda taç sonrası Pazarspor, aradığı golü buldu. Mücadele 1-1’lik eşitlikle sona ererken Afyonkarahisarspor, kendisi açısından çok önemli olan bu mücadeleyi de yine kayıpla tamamladı. Mor-beyazlılar ligde son sıranın bir üstüne, 18’inci sıraya kadar geriledi.

STAT: Atatürk
Hakemler: Harun Yücedağ (**), Mehmet Tan (**), Serdar Kip (**)
AFYONKARAHİSARSPOR: Gökhan Ant (**), Ahmet Topal (**), İsmail Odabaşı (***), İsmail Hacıhafızoğlu (**), Mustafa Aslan (*), Mustafa Yaşar (*), Muhammed Emin (**), Gökhan Köse (**), Deniz (***), Ayhan (***), Harun (*), dk. 46 Abdullah (*)
PAZARSPOR: Muzaffer (***), Selçuk (**), Şafak (*), Muhammed Emin (***), Erdinç (**), Ali Osman (***), Uğur (*), dk. 78 Murat (**), Ramazan (*) dk 62 Ali Çevik(**), Feyyaz (*), Ali Özgür (**), Ali Köse (*) dk. 53 Osman(*)
GOLLER: 49’uncu dakika Ayhan Gürbüz (Afyonkarahisarspor), 82’nci dakika Feyyaz (Pazarspor)
SARI KARTLAR: Mustafa Aslan, Mustafa Yaşar (Afyonkarahisarspor), Şafak (Pazarspor)

Afyon’da geri sayım başladı

Afyonkarahisarspor, Pazarspor karşısında 1-0’lık üstünlüğü yine son dakikalara girilirken kaybettiı. Bu sonuç Afyonkarahisarspor’un küme düşmemesi için umutlananların umutlarının da yavaş yavaş sönmesine neden oldu

Spor Toto 3. Lig Üçüncü Grup maçında Afyonkarahisarspor, kendi evinde Pazarspor ile karşılaştı. Sahaya Vergi Haftası dolayısıyla bir pankartla çıkan Afyonkarahisarspor, ilk atağını 4’üncü dakikada gerçekleştirdi. Ayhan’ın ara pasında Mustafa Aslan, ceza sahası dışından sert vurdu. Top üstten auta çıktı.
4’üncü dakikada gelişen Afyonkarahisarspor atağında Ayhan’ın ara pasında Mustafa Aslan ceza sahası dışından topa gelişine çok sert vurdu top üstten auta çıktı.
10’uncu dakikada gelişen Afyonkarahisarspor atağında Muhammed’in ceza sahasına gönderdiği top, Deniz’in önünde kaldı. Deniz’in vuruşunu, Pazarspor kalecesi Muzaffer, kornere çeldi.
18’inci dakikada Afyonkarahisarspor’un kazandığı serbest vuruşta İsmail’in yerden ortası defansın arasından geçerek Gökhan’ın önünde kaldı. Gökhan’ın düzeltip yerden sert vuruşu defansa çarparak kornere gitti.
20’nci dakikada, Afyonkarahisarsporlu Deniz’in ortasında Ayhan gelişine vurdu. Top auta gitti.
31’inci dakikadaki Pazarspor atağında Ali Özgür, ceza sahasına girmeden sert vurdu. Top, az farkla üstten auta çıktı.
İlk yarı 0-0’lık eşitlikle sona erdi.
İkinci yarıda karşılıklı birer gol
49’uncu dakikada Afyonkarahisarspor’un golü geldi. Deniz, kendi getirdiği topu korner çizgisinden içeriye doğru ortalaladı. Ayhan, kale çizgisi önünde topa dokundu ve golü attı: 1-0
55’inci dakikada Pazarspor atağında Feyyaz defansın arasından topa sahip oldu. Feyyaz’ın çaprazdan sert vuruşu çok az farkla auta çıktı.
58’inci dakikada Afyonkarahisarspor atağında Abdullah topa gelişi güzel bir vuruş ç��karttı. Top ceza sahası içinde bekleyen Muhammed Emin Kuşkulu’nun önünde kaldı. Muhammed topu düzeltip çaprazdan sert vurdu kaleci son anda bir müdahaleyle topu kornere çeldi.
82’nci dakikada gelişen Pazarspor atağında kazanılan taç atışından sonra Feyyaz topa sahip oldu. Feyyaz, ceza sahasında defansın arasından yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-1

Galip Şanlı prim vaadetti

Afyonkarahisarspor’un dün oynadığı Pazarspor müsabakası öncesinde soyunma odasına gelen Şanlı Taşımacılık AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı, futbolculara kısa bir konuşma yaptı. Şanlı, futbolculara, “Şu elimde tuttuğum zarfta galibiyet primleriniz var. Çıkın ve bu maçı kazanın, bizleri sevindirin” dedi. Futbolcular da Galip Şanlı’ya galibiyet sözü verdiler. Ancak maçın son dakikalarında gelen bir gol galibiyet umutlarını sona erdirdi.

Taraftardan tam destek

Afyonkarahisarspor’un dün oynadığı Pazarspor maçını çok sayıda taraftar da takip etti. Bilet fiyatlarının da düşürülmesiyle birlikte çok sayıda taraftar stada akın etti. Yaklaşık bin civarında taraftar, Afyonkarahisarspor’u bu önemli maçta yalnız bırakmadı. Takımlarını son ana kadar destekleyen taraftarlar, maç sonunda da futbolculara sevgi gösterisinde bulundular.

Maç sonunda büyük üzüntü

Afyonkarahisarspor-lu futbolcular, maçın bittiğini bildiren son düdükle birlikte büyük bir üzüntü yaşadı. Mustafa Aslan olduğu yere yığılıp yeri yumruklarken diğer futbolcular da sahadan bir süre ayrılmadılar. Haberler ve Fotoğraflar: R. Hüseyin Biçer

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti