Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Belediyesi Yine Satıyor

Geçtiğimiz günlerde 4 arsanın satışı için ihaleye çıkan Afyonkarahisar Belediyesi bu kez de AFDORA Sitesi’ndeki 1 mesken ve 2 dükkanın satışı için ihaleye çıktı. Belediye’ye ait 2 ayrı arsanın daha satışı yapılacak

Geçtiğimiz günlerde 4 arsanın

Arsa satışı için ihaleye çıkan Afyonkarahisar Belediyesi bu kez de konut ve dükkan satışı için ihaleye çıktı.
Afyonkarahisar Belediyesi geçtiğimiz günlerde toplam değerleri 220 milyonTL’yi bulan Ertuğrulgazi, Battalgazi ve Karşıyaka Mahallelerindeki 4 ayrı değerli arsanın satışı için ihaleye çıkmıştı.
4 arsanın satışı ile ilgili haberi aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz.

Belediye 220 Milyonluk Arsa Satacak

İşte o haber:

https://www.kocatepegazetesi.com/belediye-220-milyonluk-arsa-satacak/

Yine Satış var

Belediye satıyor

Afyonkarahisar Belediyesi AFDORA Sitesi’ndeki bir mesken ile aynı sitedeki 2 dükkanın satışı için de ihaleye çıktı.
Mesken satışı açık artırma ile
Mülkiyeti Afyonkarahisar Belediyesi’ne ait bulunan Ali Çetinkaya Mahallesi 112 Parseldeki AFDORA sitesi B Blok F girişte bulunan 4+1 mesken 3 Temmuz 2024 günü ihale ile satılacak. 5 milyon 600 bin TL muhammen bedelle satışa çıkarılan meskenin satışı açık artırma sureti ile yapılacak.

Dükkanları satışı kapalı teklif usulü ile

Mülkiyeti Afyonkarahisar Belediyesi’ne ait bulunan Ali Çetinkaya Mahallesi 797 ada, 112 parselde bulunan AFDORA Sitesindeki B Blok F Giriş zemin kattaki 34 bağımsız bölüm numaralı asma katlı dükkan ile 35 bağımsız bölüm numaralı asma katlı dükkan3 Temmuz 2024 günü saat 14.10’da satışa çıkarılacak. Belediye’nin 34 kapı numaralı dükkanın ihalesi 12 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkarılırken, 35 kapı numaralı dükkan da 19 milyon TL’den satışa çıkarıldı. Her iki ihale de kapalı teklif usulü ile yapılacak.

2 arsa daha satışa çıktı

Belediye satıyor

Belediye satıyor

Mülkiyeti Afyonkarahisar Belediyesi’ne ait bulunan Karşıyaka ve Selçuklu Mahalleleri’ndeki 2 ayrı arsa daha satışa çıkarıldı. Selçuklu Mahallesi’ndeki Belediye arsası Veysel Eroğlu Parkı’nın arkasında yer alıyor. Karşıyaka Mahallesi’ndeki arsa ise Karayolları Müdürlüğü’nün yeni yerleşkesinin arkasında bulunuyor.
Afyonkarahisar Belediyesi mülkiyetindeki Karşıyaka Mahallesi 5208 ada ve 8 parselde kayıtlı bulunan 964 metrekare büyüklüğündeki arsa 4 milyon 339 bin TL muhammen bedelle satışa çıkarıldı. Arsanın ihalesi 26 Haziran 2024 tarihinde açık teklif usulü ile yapılacak.
Selçuklu Mahallesi 1199 ada 12 parselde kayıtlı bulunan mülkiyeti Belediye’ye ait 480 metrekare büyüklüğündeki arsanın muhammen bedeli 7 milyon 678 bin TL olarak belirlendi. Bu arsanın ihalesi de 26 Haziran 2024 tarihinde açık teklif usulü ile yapılacak.