Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Belediyesi’nden Şok Görüntüler

Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın açıkladığı “böcek ve kamera”nın bulunma anlarının görüntüleri ortaya çıktı

Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın

Afyon Belediyesi'nden şok görüntüler

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’in “Başkanlık makamında dinleme cihazları ve gizli kamera (böcek) bulundu” şeklindeki açıklamalarının yankıları devam ederken ANKA Haber Ajansı tarafından paylaşılan görüntüler konuyu yeniden alevlendirdi.

Afyonkarahisar Belediyesi’nde, gizli kamera düzeneğinin bulunmasının hemen ardından çekildiği belirtilen ilk görüntüler ANKA Haber Ajansı tarafından yayınlandı.

İşte o görüntüler:

Başkanlık makamında gizli kameraların bulunduğunu belirten Belediye Başkanı Köksal ANKA’ya yaptığı açıklamasında; “Şüphelenmeye başladım ve bayram boyunca da belediyeye gelip gittik ama şüpheler ciddi bir şekilde artınca bir tarama yapılmasını istedim. Ne var ne yok ortaya çıksın istedim. Dün itibarıyla bir tarama yapıldı. Dinleme cihazları, görüntü cihazlarıyla ilgili raporlama yapılacak. Başkanlık katının bulunduğu üçüncü kattaki her yer tarattırıyoruz. Başka bir yerde de varsa bulunup çıkartılması için çalışma yapıyoruz. Teknik olarak aldığım bilgiye göre tespiti de çok zormuş. Kimin ne şekilde koyduğunun tespit edilmesi çok zormuş. Elimizden geldiğince bulmaya çalışacağız. Bundan sonra belediyede böyle şeylerin yaşanmaması için gereken tedbirleri alacağız” dedi.

“TESPİT EDİLMESİ ÇOK ZOR”

Köksal, belediyede dinleme cihazının çıkmasının ardından şikayette bulunup bulunmayacaklarına dair ise şöyle konuştu: “Özel bir ekipten raporlama bekliyorum. Bundan sonra umuyorum böyle şeyler yaşanmaz. Biz Afyonkarahisar’ın güzel günler görmesi için göreve geldik. Bundan sonra canla başla çalışacağız. Projelerimizi hayata geçireceğiz. Teknik olarak aldığım bilgiye göre tespiti de çok zormuş. Kimin ne şekilde koyduğunun tespit edilmesi çok zormuş. Elimizden geldiğince bulmaya çalışacağız. Bundan sonra belediye böyle şeylerin yaşanmaması için gereken tedbirleri alacağız.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti