Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Beşiktaşlılar Derneği kuruldu – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyon Beşiktaşlılar Derneği kuruldu

Afyonkarahisar’da sportif faaliyetlerde yer alan ve dernekleşme statüsüne giren en son kuruluş Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği oldu

Konu hakkında açıklama yapan Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Aydemir Kurt da, “Şu an resmi olarak tüzel kişiliğimize kavuştuk. Geçici olarak yedi kişilik kurucular kurulunu belirledik. Bundan sonrası yönetimi oluşturup en kısa zamanda seçimlerle birlikte ilimizdeki tüm Beşiktaşlı arkadaşlarımızı kardeşlerimizi tek bir çatı altında toplamak olacak” dedi. Projenin uzun zamandır faaliyetini takip ettiklerini söyleyen Kurt, derneğin kurulmasıyla birlikte resmi olarak ilde iki adet sportif derneğin resmiyet kazandığını bunlardan birinin de Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği olduğunu belirtti. Kurt, “Bizden önce Afyonkarahisar Fenerbahçeliler Derneği kurulmuştu. Bizde hemen akabinde derneğimizi resmi anlamda kurduk. Geçici olarak Bozcalar İşhanı’nın 3’üncü katında faaliyet göstereceğiz. Ama kesin yönetimimizi tam olarak belirlediğimizde herkesin görebileceği, ayakaltı tabir ettiğimiz güzel bir yerde boy göstereceğiz. Asıl amacımız şehrimizde yaşayan tüm Beşiktaşlı taraftarlarımızı tek bir çatıda toplamak olacaktır” dedi.
“TÜM BEŞİKTAŞLILARI BEKLİYORUZ”
Aydemir Kurt, ildeki tüm Beşiktaşlı taraftarların, dernekleriyle gurur duyacağı işleri yapmanın önemine de vurgu yaptı. Kurt, “Yönetimimiz Murat Keser, Namık Kemal Günal, Yılmaz Çepni, Erkan Kurşun, Mahmut Emin Birliktir ve Suat Buğa isimli arkadaşlarımızdan oluştu. Bu arkadaşlarımız kurucular olarak derneğimizin çatısını oluşturdular. Derneğimiz 01. 11. 2013 tarihi itibarıyla resmiyetine kavuşmuştur. Genel kurulumuzu da 3 yılda bir Aralık ayında yapacağız. Amacımız ise dernek olarak tüzüğümüzde de yazdığı gibi İlimizde bulunan taraftar üyelerimizle etkinliklerde bulunmak, lokal açmak, sosyal ve sportif faaliyetlerde bulunmak, üye sayısını arttırmak, konser, balo, gezi, eğlence gibi etkinlikler yapmak. Dergi ve bülten, kitap yayınları çıkarmak, kurs, seminer, konferans ve sosyal aktivelerde bulunmak olacaktır. Yani üyelerimiz için tam kapsamlı bir dernekçilikle İlimizde saygın ve onurlu bir taraftar anlayışını herkese göstermek için çalışacağız” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)