Binlerce yarış severin izlediği yarışlar sonunda, Hollandalı pilot Jeffrey Herlings, birinci olmayı başararak genel klasmandaki liderliğini 241 puanla devam ettirdi.
Portekiz’de yapılan yarışlar sırasında Türkiye’de de Afyonkarahisar’da yapılacak etabın tanıtımı burada da gerçekleşti. Home Turkey ve Afyonkarahisar logolu bayraklar parkura asılırken, ay-yıldızlı şapkalar yarış öncesinde ve sonrasında seyircilere dağıtıldı. MXGP Vip alanında İtalya’da olduğu gibi misafirlere lokum ve sucuk ikramı yapıldı. Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanları Mahmut Nedim Akülke ve Ogün Baysan, Portekiz yarışında Dünya Şampiyonası’nın organizatörleriyle bir araya gelerek bilgilendirme ve son hazırlıklar hakkında toplantı yaptı.
01-02 Eylül’de Afyon’da yapılacak organizasyon kapsamında 30 Ağustos Zafer Bayramı Haftası’nda uluslararası Motosiklet Festivali de düzenlenecek. Festivalde ücretsiz birçok etkinlik 7’den 70’e her yaştan insana hitap edecek.
ASAYİŞ
14 gün önceGÜNDEM
29 Haziran 2022SPOR
29 Haziran 2022GÜNDEM
29 Haziran 2022FUTBOL
29 Haziran 2022ŞAMPİYONLAR LİGİ
29 Haziran 2022GÜNDEM
29 Haziran 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.