Afyon'da Başarı Tesadüf Değil! İşte İl Milli Eğitim Müdürü'nün Yol Haritası
Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı ile ilgili görüşlerini Kocatepe Gazetesi'ne anlattı.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, 2025-2026 eğitim-öğretim yılında yapılacak çalışmaları Gazeteniz Kocatepe’ye değerlendirdi. Müdür Sünnetci, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın himayelerinde eğitim ve öğretim alanında büyük bir ivme yakalandığını belirtti.
“EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ, SAYIN VALİMİZ”
Kocatepe: Sayın Müdürüm, ilimizin eğitimindeki son durumu ilk ağızdan duymak ve okurlarımızı bilgilendirmek adına sizlere birkaç sorumuz olacak. İsterseniz hemen konuya girelim. Alanlarda sizleri sık sık görüyoruz. Okullarımızda, ilçelerimizde sık sık idareciler, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geliyorsunuz. Bu durum başarıyı nasıl etkiliyor? Değerlendirebilir misiniz?