Afyon'da Bu Dükkânda 150 Çeşit Gazoz Satılıyor… Vali Yiğitbaşı Ziyaret Etti
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, kadın girişimci Nuran Koç tarafından Uzun Çarşı'da açılan Frigya Gazozcusu'nu ziyaret etti
Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesindeki Frigya Kadın Ürünleri ile ticarete atılan, turizm merkezi Ayazini’nde ilk dükkanını açan, buradaki başarısını Afyonkarahisar merkezde şube açarak taçlandıran kadın girişimci Nuran Koç, takdir ediliyor.
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Nuran Koç’un işletmesi Frigya Gazozcosu’nu ziyaret etti. Vali Yiğitbaşı, “Bugün Uzun Çarşı'da yeni açılan Frigya Gazozcusunu ziyaret ettik. Ticari yolculuğuna, Frigya Kadın Ürünleri Pazarı’nda başlayan Nuran Hanım'ın, Ayazini köyündeki ilk dükkânıyla bu yolculuğunu devam ettirmesi ve şimdi de Uzun Çarşı Demirciler Geçidi'ndeki yeni dükkânında hizmet vermesi bizleri hem gururlandırdı hem de çok mutlu etti” dedi.
Vali Yiğitbaşı, “Nuran Hanım’ın emeğiyle, ilgisiyle şehrimizin merkezinde de hizmet verecek bu güzel işletmede, Türkiye’nin dört bir yanından gelen yaklaşık 150 çeşit gazoz ile birlikte el yapımı özel gazozlar da bulunuyor. Bu ürünler bize güzel bir nostalji yaşattı. Tıpkı çocukluğumuzdaki unutulmaz tatlar gibi... Yolunuz, bahtınız açık olsun Nuran hanım. Hayırlı, bereketli kazançlar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Bakmadan Geçme