• Haberler
  • Genel
  • Afyon'da Çamur Festivali'nde Renkli Görüntüler

Afyon'da Çamur Festivali'nde Renkli Görüntüler

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde düzenlenen Uluslararası Çamur Festivali'nde birbirinden eğlenceli yarışmalarla renkli görüntüler ortaya çıktı

UNESCO Türkiye Millî Komisyonu, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sandıklı Kaymakamlığı, Sandıklı Belediyesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, SANHÜSADER, Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odası, Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Sandıklı Thermal Park Otel iş birliğiyle düzenlenen I. Uluslararası Sandıklı Termal ve Çamur Festivali (ÇAMURFEST) yoğun bir katılımla başladı.

Afyon'da Çamur Festivali'nde Renkli Görüntüler

Festivalin açılışına; Afyonkarahisar Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Sandıklı Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Yusuf Altın, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Murat Erkalan, İYİ Parti Sandıklı İlçe Başkanı Emir Erkalan, Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Çetin, Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Öztop, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe kurum amirleri, SANHÜSADER Derneği Başkanı Ahmet Yılmaz Yavuz, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Afyon'da Çamur Festivali'nde Renkli Görüntüler

Açılış programının ardından festival alanında kurulan stantlar ziyaret edilerek yöresel ürünler, gastronomi lezzetleri ve el sanatları tanıtıldı. Büyük ilgi gören stantların ardından, gün boyu devam eden etkinliklerde çamur koşusu, motokros gösterileri, halat çekme yarışmaları, çamur futbolu ve çamur güreşi renkli görüntülere sahne oldu.

Afyon'da Çamur Festivali'nde Renkli Görüntüler

I. Uluslararası Sandıklı Termal ve Çamur Festivali’nin ilk günü akşam programı, coşkulu anlara sahne oldu. Gecede ilk olarak Sandıklı Yarenleri ekibi sahne alarak Sandıklı’ya ait yöresel oyunları sergiledi. Gösterinin ardından, Kültür ve Turizm Bakanlığı ses sanatçıları Uğur Demirci ve Ayten Ekin Ulu sahneye çıktı. Türk sanat müziğinin seçkin eserlerini seslendiren sanatçılar, festival alanını dolduran vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Afyon'da Çamur Festivali'nde Renkli Görüntüler

Afyon'da Çamur Festivali'nde Renkli Görüntüler

Afyon'da Çamur Festivali'nde Renkli Görüntüler

Afyon'da Çamur Festivali'nde Renkli Görüntüler

Afyon'da Çamur Festivali'nde Renkli Görüntüler

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme