Afyon'da Cumhur İttifakı Nereye Gidiyor?

Afyonkarahisar'da Cumhur İttifakı'nın 2 ana unsuru olan AK Parti ile MHP arasındaki çekişme son zamanlarda dikkat çekici boyuta ulaştı

Afyonkarahisar Merkez’de düzenlenen etkinliklerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin görmezden gelinmesi ve organizasyonlara davet edilmemesi ile gündeme gelen “Çatlak mı var?” her geçen gün yaşanan yeni olaylarla giderek kuvvet kazanıyor.

ULAŞTIRMA BAKANI PROGRAMINA MHP DAVET EDİLMEDİ

Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nun dün Afyonkarahisar’a gerçekleştirdiği ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Teşkilatı’nın yer almaması kriz zincirine yeni eklenen halka olarak gündemdeki yerini aldı.

Afyon'da Cumhur İttifakı Nereye Gidiyor?

MHP Afyonkarahisar Teşkilatı’na yapılan “usuleten” davetlerin Cumhur İttifakı’nın yerel ayağında yaşanan krizleri gizlemeye yetmediğini belirten siyasi çevreler, önceki gün Dinar’da yaşanan bir başka olaya dikkat çektiler.

DİNAR’DA AYRI KRİZ

AK Parti Dinar İlçe Başkanı Hüseyin Demir yaptığı bir paylaşım ile Cumhur İttifakı’ndaki kriz söylemlerine yeni bir haklılık boyutu kazandırdı.

AK Parti Dinar İlçe Başkanı Hüseyin Demir'den Tatarlı'ya yapılacak olan TOKİ konutları ile ilgili yaptığı açıklamada Tatarlı’nın MHP’li Belediye Başkanı Musa Kayer'e yönelik olarak "Siz yapılanlara sahip çıkın, biz yeni imza projelerle sahada olacağız" mesajı verdi.
AK Parti Dinar İlçe Başkanı Demir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde kıymetli vekilimiz abimiz sayın Ali Özkaya’nın rehberliğinde Şuayyup Çiçek Başkanımızın gayretleri ile 7 Ekim 2022 tarihinde Tatarlımıza kazandırılan TOKİ Sanayi dükkanlarının Tatarlı Belediyesine devri gerçekleşmiştir. Sürecin başından sonuna kadar desteğini esirgemeyen vekillerimize ve bu süreci bir mesai haline getiren Şuayyup başkanımıza teşekkür ederiz. Yapılana sahip çıkmak kolay. Zor olan ortaya bir vizyon koyup o vizyonu hayata geçirebilmekte. Siz yapılanlara sahip çıkın biz yeni imza projelerle sahada olacağız" dedi.

Afyon'da Cumhur İttifakı Nereye Gidiyor?

CHP’Lİ DİNAR BELEDİYESİ’NE YAKIN İLGİ VAR; MHP’Lİ BELEDİYELER ÖTEKİLEŞTİRİLİYOR

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ve AK Parti teşkilatlarının CHP’li Dinar Belediyesi ile olan yakın temasına dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi çevreleri, “CHP’li Dinar Belediyesi’ne gösterilen ilginin yarısı Cumhur İttifakı ortağı olarak MHP’li Belediyelere gösterilse durum çok farklı olacak” görüşüne dile getiriyorlar.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme