Afyon'da intihar vakasını Emniyet Müdürü önledi

Afyonkarahisar'da bir vatandaşın intihar teşebbüsünü Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol önledi

Afyonkarahisar’da, Karahisar Kalesi’ne çıkarak intihar teşebbüsünde bulunan bir vatandaş, intihar eylemi sırasında Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜÇLÜ İLETİŞİM, ÇÖZÜM GETİRDİ

Müdür Erol’un vatandaşla kurduğu iletişim ve çözüm odaklı yaklaşımı neticesinde şahıs intihardan vazgeçirilerek ikna edildi. Olayın ardından Müdür Erol’un daveti üzerine İl Emniyet Müdürlüğü’nde ağırlanan vatandaşa bir araya gelinerek sorun ve talepleri dinlendi.Afyon'da intihar vakasını Emniyet Müdürü önledi

HER CAN MUKADDESTİR

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; her bir canın mukaddes olduğu bilinciyle görev yapan tüm personelimize teşekkür ediyoruz. Türk Polis Teşkilatı olarak, asayiş ve güvenliği tesis etmenin yanı sıra, her şartta vatandaşımızın yanında olmayı ve devletimizin şefkat elini uzatmayı en asli vazifelerimizden biri olarak görüyoruz” denildi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme