Afyon'da Sancak Koşusu coşkusu yaşandı

Afyonkarahisar'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Sancak Koşusu, yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Anlamlı koşu, Devlet Su İşleri (DSİ) önünden başlayarak, şehrin kalbi niteliğindeki Zafer Meydanı'nda son buldu.

Koşuya katılan genç sporcular, sancağı büyük bir onur ve  coşkuyla taşıyarak anlamlı günde birlik ve beraberlik mesajı verdi. Özellikle  Avrupa'da elde ettiği başarılarla göğsümüzü kabartan millî sporcu Münevvere  Yılmaz da koşuda yer alarak genç sporculara eşlik etti.

Zafer Meydanı'na ulaşan sporcular, taşıdıkları şanlı sancağı Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran  Yiğitbaşı'na teslim etti. Vali Yiğitbaşı, sancağı teslim alırken genç sporcuları ve Münevvere Yılmaz'ı tebrik etti.

Afyon'da Sancak Koşusu coşkusu yaşandı

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme