Afyon'daki Zehirlenme Olayı Sonrası Aileden Açıklama Geldi!
Afyonkarahisar'da dün gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan anne ve çocukları, bugün sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla kendilerine müdahalede bulunan ekip ve yetkililere teşekkür etti.
Aile, 18 Kasım 2025 akşamı evde tükettikleri yemekten sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldıklarını, uygulanan tedavinin ardından sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti. Paylaşımda, süreçte kendilerine destek veren kurumlara teşekkür edildi.
Açıklamada, 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerine hızlı intikali ve profesyonel müdahalesinin hayati önem taşıdığı belirtilerek, “Durumumuzun daha kötüye gitmesini engelleyen, moral veren ve özveriyle çalışan tüm ekiplere minnettarız.” ifadeleri kullanıldı.
AFAD ekipleri ile Hoca Ahmet Yesevi Mahalle miMuhtarı Sibel Eser’e de gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür eden aile, “Hastalığımızı haber aldığınız anda yanımızda oldunuz. Hem hastanedeki sürecimizde hem de mahallemizde bu tür durumlara karşı gösterdiğiniz duyarlılık için şükranlarımızı sunarız.” mesajını paylaştı.
Yaşanan olayın aile için dayanışma ve sağlık hizmetlerinin önemini bir kez daha ortaya koyduğunun altı çizilen açıklamada, devlet yetkililerinin de kendilerini yalnız bırakmadığı belirtilerek teşekkür edildi.
Bakmadan Geçme


