Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon halkı Cumhurbaşkanımıza bir kez daha sahip çıkacak”

“Afyon halkı Cumhurbaşkanımıza bir kez daha sahip çıkacak”
“Afyon halkı Cumhurbaşkanımıza bir kez daha sahip çıkacak”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek oyunu Gedik Ahmet Paşa İlkokulu’nda 1143 numaralı sandıkta kullandı.
“HALKIMIZ
İSTİKRARDAN YANA”
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin Afyonkarahisar ve Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyen Zeybek oy kullandıktan sonra şunları söyledi: “Bir yerel seçimde daha Allah nasip etti oylarımızı kullandık. Ülkemizin geleceği açısından, istiklalimiz, istikbalimiz açısından bu seçim gerçekten zor bir seçimdi. Arkadaşlarımızla birlikte 4 ay gibi uzun süre seçim kampanyası yaptık. Elhamdülillah hayırla neticeleneceğinden bizim şüphemiz yok. Bugüne kadar girmiş olduğumuz seçimlerin tamamında Afyon halkımız aklı selim olarak oylarını kullandı. Daima istikrardan, ülkenin bekasından yana tercihlerini kullandılar. Bu seçimde biz yine vatandaşlarımızın sağ duyu ile hareket ederek oylarını kullanacaklarından şüphemiz yok.”
“SEÇİLİRSEK GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ”
Afyonkarahisar halkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu seferde sahip çıkacağını vurgulayan Zeybek, “Sayın Cumhurbaşkanımıza daha önceki seçimlerde olduğu gibi yine sahip çıkacaklardır. Biz halkımıza, Afyon’da yaşayan insanlarımıza güveniyoruz. İnşallah onların güvenini de seçimden sonra Allah nasip eder, halkımız da tercih ederse güvenlerini boşa çıkarmayacağız. Her türlü istek ve taleplerini alarak Afyonumuza daha güzel hizmet etmeyi, daha güzel yatırımlar getirmeyi kendimize şiar edindik. Bu çıktığımız yolda inşallah Rabbim bizi mahcup etmeyecek. Bundan şüphemiz yok. Ben halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Sağ duyu kazansın diyorum” dedi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi