Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon, kırsal kalkınma desteklerinde iyi bir noktada”

YASAL UYARI Kocatepe Gazetesi’ne

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

 

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar’ın kırsal kalkınma desteklerinde iyi bir konumda olduğunu söyledi

 

TKDK 8. Çağrı Dönemi başvurusu ile hibe desteği alarak 6 adet Süt Toplama Aracı ve tankları alan üreticiye araçlarını Vali Gökmen Çiçek teslim etti. Valilik makamı önünde gerçekleşen teslim töreninde Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, TKDK İl Koordinatörü Zülgari Özdemir ile üretici Ali Suna hazır bulundu.
Afyonkarahisar’ın destekler noktasında iyi bir konumda olduğuna dikkat çeken Vali Gökmen Çiçek, “Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme kurumumuz tüm Türkiye’de kırsal kalkınmayı başarmak için seferber olmuş durumda. Üretimi artırmak adına çiftçilerimizi desteklemeye gayret ediyorlar. TKDK İl Koordinatörü Zülgari Özdemir’e de teşekkür ediyorum. Bu dönemde farklı alanlarda 102 araç desteği oldu. Afyonkarahisar bu alanda iyi bir noktada. İnşallah daha çok üreticimiz bu desteklerden faydalanır. Hayırlı, bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.
Vali Gökmen Çiçek konuşmasının ardından araçların anahtarlarını üretici Ali Suna’ya teslim etti.
>> Burak AYDIN’ın Haberi