Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İRTİFAK HAKKI İLANI

Bu haberin fotoğrafı yok
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İRTİFAK HAKKI İLANI

1- Üniversitemiz Afyonkarahisar İli Merkez İlçe Kumartaş (Erenler) Köyü Çoraklık Mevkiinde bulunan ve mülkiyeti Üniversitemize ait 1072 nolu parsel üzerinde 28.636.78 m2’lik alanda öncelikle Üniversitemiz öğrencileri, akademik ve idari personelin faydalanmaları amacıyla yaptırılacak olan ve içerisinde sosyal ve ticari ünitelerin yer alacağı “Yaşam Merkezi Kompleksi” 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine göre pazarlık usulü ile (muhammen bedel üzerinden açık artırma) toplam 29 yıl 6 ay süre için irtifak hakkı ihalesi yapılacaktır.
2- İhale Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Atatürk Kongre Merkezi Çiğiltepe salonunda 04 Mayıs 2012 Cuma günü saat 14:00’de yapılacaktır.
3- İhale yeri Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü olup, ihale konusu için muhammen bedel 65.600,00 TL (Altmışbeşbinaltıyüz-TL) geçici teminatı ise 1.968,00 TL(Bindokuzyüzaltmışsekiz-TL)’dir.
4- İstekliler ihale ile ilgili şartname ve sözleşme örnekleriyle işe ait proje bilgilerini mesai saatleri içerisinde Üniversitemiz Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığından görebilecekleri gibi 500,00 TL (Beşyüz-TL) karşılığında temin edebilirler.
5- İstekliler teminat olarak 2886 sayılı Devlet İhale Kanuna göre geçici teminat olarak kabul edilen değerleri ibraz edebilecekleri gibi geçici teminatı nakit ve nakit değerler olarak da Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı veznesine ihale saatine kadar yatırabilirler.
6- İhaleye katılabilmek için, isteklilerin 8/9/1983 tarihli ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ve bu Kanunun 74 üncü maddesine dayanılarak çıkarılan Yönetmelikte belirtilen şartlan taşımaları, istenilen belgeleri vermeleri ve geçici teminatı yatırmaları gerekir. İhaleye katılabilmek için gerekli şartlar ve belgeler aşağıda gösterilmiştir.
a) Yasal yerleşim yeri sahibi olmaları (Gerçek kişiler için, Nüfus Müdürlüklerinden alınacak belge ile belgelendirilecektir. Tüzel Kişiler için Ticaret ve/veya Sanayi Odasından alınacak bir belge ile belgelendirilecektir.
b) Tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri, (İstekli tarafından bir dilekçe ile belgelendirilecektir.)
c) Gerçek kişilerin T.C. Kimlik numarasını, tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını bildirmeleri, (ilgisine göre nüfus cüzdanı veya vergi kimlik kartının aslı veya noter tasdikli sureti)
d) 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre verilecek, geçici teminat olarak kabul edilen değerleri ibraz etmeleri veya yatırmış olmaları, (teminat mektubu verilecek ise süresiz olmalıdır.)
e) Özel hukuk tüzel kişilerin, yukarıda sayılan şartlardan ayrı olarak, İdare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı olduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri meslek kuruluştan, ihalenin yapıldığı yıl içerisinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletnameyi vermeleri; kamu tüzel kişilerinin ise yukarıdaki (b) ve (d) bentlerinde belirtilen şartlardan ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi vermeleri, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45’inci maddesi hükümleri, teklif verme işlemlerinde kıyasen uygulanacağından bu maddede açıklanan biçimde teklifte bulunmaları ve geçici teminatı yatırmaları şarttır.
7- Posta ile yapılacak müracaatlar ihale tarihi olan 04 Mayıs 2012 Cuma günü ihale saatine kadar kabul edilir. Posta ile müracaat eden isteklilerin ihale dosyasında bildirilen tekliflerin son teklif olarak kabul edilecektir.
8- İlan olunur.
Basın AFY-545
www.bik.gov.tr

Resmi İlanlar www.ilan.gov.tr’de

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti