Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon lezzetleri Meclis’te

Afyon lezzetleri Meclis’te

UNESCO Gastronomi Yaratıcı Şehirler Ağı’nda yer alan Afyonkarahisar’ın yöresel ürünleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin en üst kurmaylarına takdim edildi

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven ile Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar’ın yöresel ürünlerini birlikte, TBMM’de dağıttı.
Heyet, ilk olarak TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u ziyaret etti. Şentop’un ardından AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, Grup Başkanvekili Cahit Özkan ve milletvekillerini ziyaret eden heyet, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye takdim edilmek üzere yöresel ürün hediye paketini MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a teslim etti.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

 

KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ GÖRÜŞÜLDÜ

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven ile birlikte TOKİ Başkanı Ömer Bulut’la görüştü. Heyet, Bulut ile kentsel dönüşüm ve Millet Bahçesi konularında görüş alışverişinde bulundu.