Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Lisesi Öğrencileri Barselona’ya Gitti

Afyon Lisesi’nden beş öğrenci bir öğretmenin nezaretinde İspanya’nın Barselona kentinde “Öğrenci Hareketliliği” çalışmasına katıldı

Afyon Lisesi’nden beş öğrenci

Afyon Lisesi Ogrencileri Barselona’ya Gitti (4)Erasmus+ Akreditasyon Programı çerçevesinde Afyon Lisesi’nden bir öğretmen ve beş öğrenci 4-10 Şubat 2024 tarihleri arasında İspanya’nın Barselona kentinde Öğrenci Hareketliliği çalışmasına katıldılar.

İngilizce Öğretmeni Yasemin Yıldız nezaretinde Öğrenci Hareketliliğine; Kerem Çağan Sarıkaya, Nehir Arslan, Metehan Yardım, Elif Berrak Sevilmiş ve Ayşe Irmak Altıntaş isimli öğrenciler katıldı.  Barselona’da CollegiDominiquues okulunda hareketliliğe katılan öğrenciler okulun tüm bölümlerini inceleyip derslere katıldılar. Burada öğrencilerle iyi dostluklar kurdular. Şehrin tarihi ve turistik mekânlarını gezdiler. Afyon Lisesi öğrencileri kendilerine bu imkânı sağlayan başta Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi olmak üzere Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Dinçgez ve Okul Müdür vekili Ramazan Balkan’a teşekkür ettiler.

 

Afyon Lisesi Ogrencileri Barselona’ya Gitti (3)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti