Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon OSB faaliyetleri Denizli’de anlatıldı

Afyonkarahisar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu, OSBÜK İstişare Toplantısında, Afyonkarahisar OSB’nin faaliyetleri ve projelerini anlattılar

Afyonkarahisar OSB Yönetim Kurulu

Afyon OSB faaliyetleri Denizli’de anlatildi Ali Ulvi AkosmanogluAfyon OSB faaliyetleri Denizli’de anlatildi Bekir YesilayAfyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu, OSBÜK tarafından düzenlenen “Denizli, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar OSB Yönetim Kurulu Üyeleri ile İstişare Toplantısı”na katıldı. Toplantıda, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü ve diğer OSB yöneticileri ile bir araya gelerek, OSB’lerin sorunları, talepleri ve çözüm önerileri paylaşıldı.
OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, toplantıda yaptığı konuşmada Afyon, Denizli, Kütahya ve Uşak’taki OSB’lerin ekonomik ve sosyal katkılarını övdü. Memiş Kütükcü, bu 4 şehirdeki OSB’lerin üretim, istihdam ve ihracat rakamlarını açıkladı. Kütükcü, OSBÜK olarak OSB’lerin her zaman yanında olduklarını ve çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Toplantının sonunda, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü’ye teşekkür ederek, Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nin faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi verdiler.