Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon sucuğu ve pastırması için coğrafi işaret protokolü imzalandı

Afyon sucuğu ve pastırması için  coğrafi işaret protokolü imzalandı

Coğrafi İşaret tescili Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından alınan Afyon Sucuğu ve Afyon Pastırması’nda Coğrafi İşaret etiketi kullanımı için ilk protokol imzalandı

 

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile Ahmet İpek Et ve Et Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alpay İpek arasında imzalanan protokolle birlikte Ahmet İpek Sucukları, Afyon Sucuğu ve Afyon Pastırması’nı Coğrafi İşaret etiketi ile satmaya başlayacak.
“COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER AFYON’UN TANITIMINA KATKI SAĞLIYOR”
Protokol töreninde konuşan ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, “Burada bugün (dün) önemli bir protokole imza atmak üzere Ahmet İpek Sucukları’nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alpay İpek Bey ile bir araya geldik. Afyon Sucuğu ve Afyon Pastırması’nın Coğrafi İşaret Tescili, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından alındı. Coğrafi İşaret tescilli ürünleri satmak önemli bir avantaj. Bunu fark eden Ahmet İpek firması, sucuklarını bizim Coğrafi İşaret etiketimizle birlikte satma kararı aldı. Bundan dolayı kendilerini tebrik ediyoruz. Ahmet İpek gibi, ülkemize mal olmuş, yurtdışına açılmış birçok firmamız var. O firmalarımızın da Coğrafi İşaret tescili etiketimizle Afyon Sucuğu ve Afyon Pastırması satmasını talep ediyoruz. Coğrafi İşaret belgeli ürünler, hem tüketici bakımından garantili bir ürün olarak gözüküyor; hem de Afyonkarahisarımız’ı tanıtmak için de önemli bir rol üstleniyor. Hayırlı olsun” dedi.
Törende konuşan Alpay İpek ise, protokolün imzalanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, protokolün hayırlı olmasını diledi. İmza töreninin ardından ATSO Başkanı Serteser tarafından Ahmet İpek Et ve Et Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alpay İpek’e Afyon Sucuğu ve Afyon Pastırması Coğrafi İşaret etiketi takdim edildi.