Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon Süper Lig’de” – Kocatepe Gazetesi

“Afyon Süper Lig’de” – Kocatepe Gazetesi
“Afyon Süper Lig’de”

Maçın ardından yapılan basın toplantısında konuşan Afyon Belediyespor Koçu Can Sevim, “Maç hakkında çok değerlendirecek bir şey yok. Hem Efes’e hem Fenarbahçe’ye Avrupa Ligi Dörtlü Final’de sonsuz başarılar diliyorum. Umarım orada ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler ve birinden biri şampiyon olur.” dedi.
“OYUNCULAR
BİZLERE SAYGISIZLIK TERBİYESİZLİK
YAPMADILAR”
Oyuncuların beklentilerinin karşılanmamasına rağmen her hangi bir saygısızlık yapmadan işlerini yaptığını aktaran Koç Sevim, “Bu şartlarda bu oyuncu grubu sonuna kadar arkamızda, yanımızda oldular. Beraber savaşmaya devam ettiler. Hiçbir zaman bırakmadılar. Ben hepsine burada kalan herkese sonsuz teşekkür etmek istiyorum. Hepsi de gerçekten çok değerli, karakterli insanlar. Bu durumda olmamıza rağmen bizlere saygısızlık terbiyesizlik yapmadılar. Antrenmanlarda ne deniyorsa hepsi de fazlasını verdiler. Minnettar olmaktan başka diyebileceğimiz hiçbir şey yok bence. Bu şekilde de sezonu ne yazık ki sonlandırmış olduk. Tek bir tesellimiz var. Afyon Süper Lig’de kalmaya devam ediyor. Gönlümüz de bu açıdan biraz rahat diyebiliriz.” şeklinde konuştu.
“AFYON’DA ÇOK GÜZEL
BİR TARAFTAR VAR”
Afyonkarahisar’daki basketbol seyircisinden güzel sözlerle bahseden Anadolu Efes Koçu Ergin Ataman “Afyon’da kazandık. Ligi zirvede bitirmenin bize Play-Off’larda bir avantaj sağlayacağını düşünüyorum. Afyon takımını da kutluyorum. Onlarda özellikle son aylarda çektikleri bir takım maddi ve manevi sıkıntılara rağmen, Cömert takımı ayakta tutmayı bildi ve ligde kaldılar. Ümit ediyorum önümüzdeki sene daha planlı programlı bir şekilde bir şeyler yaparlar. Afyon’da çok güzel bir taraftar var, bugün bundan biz de çok mutlu olduk. Afyonluların basketbolu sevdiğini gördük. Onun için Afyon da belediye takımı olduğuna göre, Afyon Belediyesi’nin bu sosyal hizmeti hayırlısıyla devam ettirmesini diliyorum. Biz vakit kaybetmeden Dörtlü Final hazırlıklarına başlayacağız.” diye konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi