Afyon'un Şairleri Muhtarlarla Buluştu
Afyonkarahisar Yazarlar ve Şairler Derneği (AFYAŞAD) yönetim kurulu üyeleri, Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur, Afyon Muhtarlar Derneği Başkanı Deniz Özcan ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sevgi Ayar'ı ziyaret etti.
Ziyarete, AFYAŞAD Başkanı Muharrem Günay'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Ahmet Hidayet Şahintepe, Nilgün Seçen, Raziye Demiralay Celep, Ahmet Önder, İhsan Akbel Bayramoğlu, Ali Rıza Çağlar, Halit Kara ve İsmail Dalmışlı katıldı.
Ziyaretlerde dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Günay, halkın temel temsilcileri olan muhtarlara büyük önem verdiklerini belirterek çalışmalarında başarılar diledi.
Muhtar dernekleri başkanları Suat Uygur ve Deniz Özcan ise AFYAŞAD'ın faaliyetlerini yakından takip ettiklerini ifade ederek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Afyonkarahisar'ın kültür ve sanat hayatı üzerine karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, şairler tarafından şiirler okundu. Ziyaret sonunda Başkan Günay, dernek başkanlarına kendi eseri olan "Dünden Bugüne Afyonkarahisar'da Kadınanalar" adlı kitabını hediye etti.
Bakmadan Geçme



