Afyon ve Uşak'tan Umreye Gidenler Yurda Döndü
Afyonkarahisar, Sandıklı, Bolvadin, Uşak ve çevre ilçelerden kutsal topraklara giderek umre ibadetini yerine getiren vatandaşlar yurda döndü. Umreciler, yakınları tarafından tekbirler ve dualarla karşılandı.
Havalimanındaki karşılama programında duygusal anlar yaşanırken, Hisar Turizm yetkilileri F. Şerif Çimen ve Ahmet Boran ile firma temsilcileri Abdullah Ayaz, Sıddık Arslan, Ramazan Koyuncu da hazır bulundu. Çok sayıda umreci yakını, yakınlarını karşılamak için alana geldi.
Umrecilerden N. Hilmi Oflaz, Burak Can Baş ve Kemal Özen, duygu dolu bir ibadet dönemi geçirdiklerini belirterek, "Hz. Allah bu duyguları yaşamayı herkese nasip etsin. Çok güzel bir umre geçirdik. Herkesin genç yaşta gitmesini tavsiye ediyoruz. Vatanımıza, milletimize, şehitlerimize ve tüm ümmeti Muhammed’e dua ettik." ifadelerini kullandı.
Hisar Turizm Temsilcisi Abdullah Ayaz ise umre dönüş programına katılanlara teşekkür ederek, şunları kaydetti:
"Hisar Turizm ailesi olarak hemşehrilerimizi mübarek beldelere hac ve umre ibadeti için götürmeye hazırız. Umrecilerimize memleketlerine hoş geldiniz diyor, bu programlarda bizleri yalnız bırakmayan tüm umreci yakınlarına teşekkür ediyoruz."
Bakmadan Geçme


