Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Zafer Lions Kulübü üyeleri çevre temizliği yaptı

Afyon Zafer Lions Kulübü üyeleri, çevreye karşı duyarlılık ve farkındalık oluşturmak üzere çevre temizliğinde bir araya geldi

Afyon Zafer Lions Kulübü

 

 

Lions Kulüpleri Birliği Uluslar arası Başkanı Ln. Patti Hill; tüm dünya lionlarını eş zamanlı “çevre temizliği farkındalık” projesinde buluşturdu.

MD 118 K Yönetim Çevresine bağlı tüm kulüpler, kendi yörelerinde mıntıka temizliği yaptılar. Genel Yönetmen Mine Şahin kulüplere çağrıda bulundu. Aynı tarih ve saatlerde sarı yeleklerle sahaya çıkan lionlar; Bursa, Eskişehir, Çanakkale, Karadeniz Ereğli ve Afyon Zafer Lions Kulüpleri birlikte hareket ettiler. Afyon Zafer Lions Kulübü üyeleri temizlik yapmak için Akarçay Tabiat Parkını seçti. Kulüp Başkanı Av. Murat Çelikbaş ve kulüp üyeleri eldivenleri ve çöp poşetleri ile sigara izmaritlerine kadar yerlerden, bankların altından, çimlerin arasından tek tek çöp topladılar. Çelikbaş, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kyadetti: “Amacımız çevremizi temiz tutmak, bu konuda bir farkındalık oluşturmaktır. Eğitimin çocukluktan başlaması önemlidir. Temennimiz bu konuda bilinçli, çevreye duyarlı, yaşadığı şehri seven, özen gösteren bireylerle tertemiz bir memlekette yaşamaktır.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti