Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon’a YKS Ve LGS Şampiyonları Kazandıracağız”

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Haziran ayı başında yapılacak olan YKS ve LGS’de en iyi başarıları elde ederek, yeni şampiyonları şehre kazandıracaklarını açıkladı

İl Milli Eğitim Müdürü

Ortaokul son sınıf öğrencileri ile iyi bir üniversitede öğrenim görmek isteyenlerin heyecanla beklediği LGS ve YKS’de geri sayım başladı.

Yaklaşık bir milyonu aşkın öğrencinin katılacağı LGS ve 3 milyondan fazla adayın başvurduğu YKS için Afyonkarahisar’da da sınava girecek öğrenciler büyük bir heyecan yaşıyor. Ortaokul son sınıf öğrencilerinin katılacağı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) 2 Haziran 2024 tarihinde, Yükseköğretim Kurumları Sınavı ise 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacak. Yaklaşan sınavlar öncesi Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın talimatları doğrultusunda il genelinde okul ziyaretleri gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Mayıs ayı boyunca tüm ilçeleri ziyaret etti. Sınav öncesi son günleri ve sınav sürecini en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla okul yöneticileri ve öğretmenlerle istişarelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, öğrencileri de sınıflarında ziyaret ederek onlara moral verdi. Afyonkarahisar’ın eğitimde hak ettiği noktaya büyük bir kararlılıkla ve azimle ilerlediğini söyleyen Sünnetci, YKS ve LGS’de de en iyi başarıları elde edeceklerini, yeni şampiyonları şehre kazandıracaklarını kaydetti.

“Afyon’a YKS Ve LGS Şampiyonları Kazandıracağız” “Afyon’a YKS Ve LGS Şampiyonları Kazandıracağız” “Afyon’a YKS Ve LGS Şampiyonları Kazandıracağız”