Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon’da basketbol birinci spor olmalı”

Takımın sezon başından bu

Takımın sezon başından bu yana yaptığı işleri anlatan Meksa Yatırım Afyon Belediyespor Başkanı Cömert Küce, “Bütün bu gelişmelerden sonra kentten daha fazla maddi destek bekliyorum. Tesis olarak harika imkanlara sahibiz, taraftarımız da bizimle birlikte. Afyon’da basketbol birinci spor olmalı.” dedi

 

İNG Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Meksa Yatırım Afyon Belediyespor, ligde beklenmeyen sonuçlara imza atarak 3 galibiyet aldı. Ayrıca 4 maçı da ya son dakikada ya da son topta kaybeden Meksa Yatırım Afyon Belediyespor, daha çok yakacak gibi duruyor. Takımın sezon başından bu yana yaptığı işleri basketfaul.com’a değerlendiren Başkan Küce, “Durumumuz belli olmadığı için belirlediğimiz oyunculara teklif yapamıyorduk ama listemiz belliydi. Oyuncuların çoğu da bizden gelecek haberi bekledi ve sonunda koçumuz Can’ın sistemine uygun oyuncuları bir araya getirip lige başladık.” dedi.
“BEŞEBEŞ OYNAMADAN LİGE BAŞLADIK”
Hazırlık maçı yapamadıklarını, 5-5 antrenman dahi yapamadıklarını ifade eden Başkan Küce, “Antrenmanda beşebeş oynayamadan başladığımız ve ligde sekizinci haftada üç galibiyet alabileceğimizi beklemiyorduk, çünkü takımı görmemiştik. Ancak Gaziantep yenilgisi sırasında doğru kimya oluşturduğumuzu ve bu takımın başarılı olabileceğini gördük.” şeklinde konuştu.
“TBF VE İDDAA GELİRİYLE KURULAN TAKIM”
Takımın güzel bir kurgulanma ile yola çıktığını belirten Başkan Küce, “Gün itibariyle 3 galibiyetimiz var ama son saniyelerde kaybettiğimiz maçlar farklı sonuçlansa şimdi 6-7 galibiyetle çok enteresan yerlerde olabilirdik. Takımın TBF ve iddaa geliri ile kurulduğu, bize en yakın kadroların birkaç misli maliyetli olduğu düşünülürse kurgunun ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor.” ifadelerine yer verdi.
KÖTÜ OYNAYANLAR ÖZÜR MESAJI ATIYOR
Küce konuşmasına şu ifadelerle devam etti:
“Oyuncularımız aileleri ile birlikte aynı otelde kalıyor ve 24 saati birlikte geçiriyor. Çabuk takım olmamızda bunun da rolü büyük. O gün kötü oynayanların akşam bizlere “özür mesajları” attığı bir oyuncu grubuna sahibiz.”
ZANNA’NIN TERCİHİNDE MÜSLÜMAN OLMASI ROL OYNADI
“Bütün oyuncularımız son derece iyi niyetli ve karakterli. Talib Zanna’nın Müslüman olması, bizi tercih etmesinde rol oynadı. Erken toparlanmamızda oyuncuların rollerini çabuk kavramaları etkili oldu. Can’ın sistemine uygun yaratıcı 1 numara, şutör 4 numara, pick and roll oynayabilen çok sayıda oyuncu, deneyimli 5 numara ile kimyamız oturdu.”
HAVAYA GİRMEK YOK
“Geldiğimiz nokta sevindirici olsa da hedefimiz ligde kalmak olduğunu unutmuyor ve havaya girmiyoruz. Türkler de iyi iş çıkarıyor. Erdi’den muazzam memnunum. 3-4 numarada ondan iyi kaç yerli oyuncu var? Bilmiyorum. Ulaş Peker takım kaptanı olarak son derece birleştirici, Burak, Sinan, Mehmet’in de katkıları aratarak devam ediyor.”
AFYON’DA BASKETBOL BİRİNCİ SPOR OLMALI
“Bütün bu gelişmelerden sonra kentten daha fazla maddi destek bekliyorum. Tesis olarak harika imkanlara sahibiz, taraftarımız da bizimle birlikte. Afyon’da basketbol birinci spor olmalı.”