Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’da Hayırsever Desteği Zirvede, Müftülük Kapısı Tüm Halka Açık

Afyonkarahisar Müftüsü Lütfü İmamoğlu, yeni atandığı müftülük kapısının halka açık olduğunu söyledi.


Afyonkarahisar Müftüsü Lütfü İmamoğlu,

İmamoğlu, din adamına karşı gösterilen hürmetten duyduğu memnuniyeti ifade ederek kent halkının milli, manevi değerlerine bağlı, hayırseverlerin din hizmetlerine verdiği zirve desteğin kendisini ayrıca memnun ettiğini belirtti.

Afyonkarahisar’ın yeni Müftüsü Lütfü İmamoğlu, Kocatepe’ye verdiği demeçte Afyonkarahisar’a atanmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, 1967 yılında Bayburt’ta dünyaya geldiğini, Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu olduğunu, yüksek lisansını aynı fakültede Hadis Ana Bilim Dalında tamamladığını belirtti. İmamoğlu, “Meslek hayatıma imamlıktan başlamak üzere; İmamlık, Müezzinlik, Kur’an Kursu Öğreticiliği, Vaizlik, İlçe Müftülüğü, Muş, Diyarbakır Müftülükleri görevlerinde bulundum. Son olarak Afyonkarahisar Müftülüğü görevine atandım. Afyonumuz’da 27 Kasım 2023 tarihinden itibaren göreve başladım. Hamd olsun 37 yıllık bir meslek hayatımız var. Bilindiği üzere Müftülükler bulundukları il ve ilçede din hizmetlerinin yürütülmesinde, camilerin, Kur’an Kurslarının işlerinin çözülmesinde yardım olur. Afyon’da göreve başlayalı bir hafta oldu. Şehirle ilgili ilk olarak hakikaten güzel bir intiba edindim. Din adamına, Müftü’ye karşı çok ciddi bir saygı ve hürmet olduğunu gördüm. Bu vesile ile Afyon halkına teşekkür ediyorum. Zaten biz biliyoruz ki Afyon halkı milli, manevi değerlerine bağlı olan bir halktır. Vereceğimiz hizmetlerimizde bizim yanımızda olacaklarını ümit ediyorum. Bizden önce görev yapan arkadaşlarımızın dönemlerinde görüldüğü üzere hakikaten din hizmetlerinde yürütülmesinde Afyon halkı destek vermiş. Bizim dönemde de aynı olacağını düşünüyorum. Kurumlar daimi, makamlar geçicidir. Dün birileri, bugün biz, yarın başkası olacaktır. Ama önemli olan hizmetlerin daimi olmasıdır. Biz Afyon halkına hizmet için buradayız. Müftülüğümüzün kapası her zaman Afyon halkına açıktır. Sadece işleri olduğunda değil, ‘Gideyim Müftü beyin bir çayını içeyim.’ demeleri bile bizleri memnun edecektir. İnşallah Afyon’da güzel hizmetlere vesile oluruz. Tabi iş yapabilmeniz için sizin tek başınıza bir şey yapabilmeniz mümkün değil. Size destek verenlerin olması lazımdır. Afyon’daki iş insanlarının, zenginlerimizin hayır anlamında çok katkı verdiklerini görüyorum. Bu da bizim işlerimizi kolaylaştırıyor. Allah hepsinden razı olsun. Malumdur ki her hizmetin bir bedeli vardır. Bu anlamda da Afyonlu hayırseverlerin desteklerinin çok zirvede olduğunu arkadaşlarım bana ifade ettiler. Bu vesile ile teşekkür ediyor, aynı desteğin bizim dönemde de devam etmesini diliyorum. Rabbim hep iyilerle, iyiliklerle karşılaştırsın. Kötülerden, kötülüklerden her birimizi muhafaza eylesin. Bana bu imkânı tanıyan Kocatepe Gazetesi yönetimi ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti