Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

 “Afyon’da Kast Sistemi Değişmeli”

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, şehirde olduğunu iddia ettiği kast sisteminin değişmesi gerektiğini, İYİ Parti olarak Afyonkarahisar Belediyesi’ni yönetmeye hazır olduklarını söyledi. İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, iktidarın 2 bin 500 TL dağıtarak milletin iradesini satın almaya kalktığını ileri sürerek, 23 Mart Cumartesi günü partisinin Lideri Meral Akşener’in Fatih Semt Pazarı’nda halkla iftar yapacağını açıkladı

İYİ Parti Hukuk ve

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ve İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı partinin Seçim Koordinasyon Merkezi’nde basın toplantısı düzenleyerek rakiplerini eleştirdiler.

“MİLLET KAYIKÇI SİYASETİNDEN BIKTI DEĞİŞİM İYİ PARTİ İLE OLACAK”

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, parti olarak SKM’de düzenleyecekleri basın toplantısını bir gün öncesinden ilan etmelerine rağmen rakip partilerin seçim propaganda araçlarının müzikli yayınlarının toplantı esnasında yapmalarını sabotaj olarak yorumladı. Başkan Mısırlıoğlu, “Tam basın toplantımıza başladığmız sırada siyasi partilerin seçim araçlarının müzik yayınıyla SKM önünde gürültü kirliliği oluşturmaları manidardır. Bu bir sabotajdır. Ama tüm sabotajlara rağmen bizleri durduramayacaklar. Bu yaptıkları basit ve ucuz oyunlar kendilerinin siyaseten tükendiğine delalettir. Cumhur İttifakı’ndaki son gelişmeler herkesin malumudur. MHP’nin geçtiğimiz Pazar günü yapılan kongeresinde şapka düştü kel göründü. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, kendi kongresinde ‘Bu iş sensiz olmaz.’ dedi. Bu sözlerle kamuoyunu nasıl aldattıklarını bir kez daha ortaya koydular. Sayın Bahçeli MHP’ye oy verecek olan seçmenden ciddi şekilde AKP’ye oy istedi. Yerel seçim için adaylarınız ne kadar iddialı olursa olsunlar, tepeden yani genel merkez tarafından milleti nasıl aldattıkları bir kez daha gözler önündedir. Millet artık AKP ve MHP’nin kayıkçı siyasetinden sıktı. İnşallah kısmetse bunu değiştirmekte İYİ Parti’nin adaylarına nasip olacak. Bizim Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayımız Alper Yağcı’da bu noktada iddialı adaylarımızdan sadece bir tanesidir.” dedi.

“MİLLET İRADESİNİ 2 BİN 500 TL’YE SATIN ALMAYA KALKANLAR SİYASETEN TÜKENDİLER”

Kırmızı etin kilo fiyatının 500 TL olduğuna, emeklinin durumunun perişan olduğunu, asgari ücretle çalışanların ciddi geçim sıkıntısı yaşadıklarını ifade eden Başkan Mısırlıoğlu, “Gerçekten ülkemizde çok kötü bir ortam var. Üst üste yapılan zamlarla ekonomimiz çok kötü bir durumda. Türkiye genelinde tüm bu olumsuzluklar yaşanırken bize tekrar oy verinde 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren herşeyi düzeltelim diyen iktidar hiç inandırıcı değildir. Seçim sürecinde de sahada bir kez daha görüyoruz ki iktidar 20 yılı aşkın sürede yardıma muhtaç, yardımlarla yaşayabilen bir toplum oluşturdu. Maalesef toplumun büyük bir kısmı bu şekilde yaşamak zorunda bırakıldı. Şimdi de iktidar tarafından vatandaştan banka IBAN numaraları toplanıyor. ‘IBAN numaranızı verin size 2 bin 500 TL Ramazan ve bayram yardımı yapalım.’ diyorlar. Milletin iradesini 2 bin 500 TL karşılığında çalanlar siyaseten tükenmiş insanlardır. Artık insanlarımız müjde cenneti haline getirilen ilimizde ve ülkemizde verilipte gerçekleşmeyen müjdelerden çok sıkıldı. İktidardan istirham ediyorum; Milletimiz ekonomik sıkıntılarla kıvranırken lüften insan aklıyla alay etmeyin. İnsanlarımız sadece huzur bulmak ve saygı görmek istiyorlar. 23 Mart Cumartesi günü partimizin Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ilimize gelecek. Fatih Semt Pazarı’nda kuracağımız Halil İbrahim soframızda tüm Afyonkarahisar halkımızı birlikte iftar yapmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

“İNSANLAR KAVGACI SİYASETLE İLGİLENMİYOR, HAYALİ PROJELERİ DİNLEMEK YORDU”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için sandığa gitmeye sayılı günler kaldığını belirtti. 51 gün boyunca yağmacı ve kavgacı siyaset anlayışından vatandaşın yıldığını net şekilde gördüklerini anlatan Yağcı, “Vatandaş yağmacı ve kavgacı siyasete karşı ilgi göstermiyor. Vatandaşın bu talebi bize büyük bir güç veriyor. Biz üçüncü bir yol olarak her halikarda her kesimden insanımıza eşit davranacağımız bir siyasi anlayışa sahibiz. Sıkmadık el bırakmadık, dokunmadığımız yürek kalmadı. Seçim zaferine inancımız her geçen gün artıyor. AFRAY Projesinde verdikleri açılış tarihine her zamanki gibi uymadılar. İktidar her 5 yılda bir Ataköy Mahallemize yapacağını açıkladığı Devlet Hastanesini bir türlü yapamadı. İl merkezimizde yıkılıp yerine yenisi yapılamayan Huzurevi’nin büyük eksikliği hissediliyor. Yaklaşık 20 ay önce yıkılan 2. Belediye Şehir Çarşısı’nda 55 hak sahibine bugüne kadar tek kuruş ödeme yapılmadı. Tüm bunlara rağmen hangi kentsel dönüşümü yapacaklarından söz ediyorlar? Afyonkarahisar’da insanlarımız artık nereye oy atmayacaklarına kesin şekilde karar verdiler. İnsanlarımız hayali projeleri dinlemekten yoruldu. Nasipse Afyonumuzun beklediği çözümü 31 Mart’tan sonra Afyonkarahisar Belediyesi’ni İYİ Parti Belediyeciliği ile tanıştırarak sağlayacağız. Durmadan ve yılmadan çalışacağımıza şimdiden söz veriyorum.” diye konuştu.

“BİZ AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİNİ YÖNETMEYE HAZIRIZ”

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Türkiye’nin Mahalli İdareler Genel Seçimine gittiğini kendisinin de hukukçu olarak partisinin genel merkezinde Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı olduğunu belirtti. Milletvekili Olgun, şöyle konuştu: “Yerel seçimlerin hepimiz için başka bir anlamı daha vardır. Bilindiği üzere 10 ay önce ülkemizde genel seçimler yapıldı. Bu seçim sürecinde milletimizi öyle bir kandırdılar ki muhalefet olarak bizleri terörist ilan ettiler. Sözlüklerde dahi anlamını bulamadığımız kelimelerle bizlere çamur attılar. Ben Türkiye’nin her yerini gezen bir milletvekiliyim. TBMM’de bağırmaktan sesimiz kısıldı. Emekli nüfusu ölüme terk ettiler. Tarım ve esnaf kesimi ise can çekişiyor. Yerel seçimlerden sonra 4 yıl daha seçim olmayacak. Eğer tüm yaşanan zorluklara rağmen iktidara bir daha geçit verilirse kimsenin ağlamaya, sızlamaya hakkı olmayacak. Dolayısıyla milletimizin bu seçimde iktidarın kulağını çekeceğine inanıyoruz. Türkiye zorda sistem yürümüyor. Vatandaşımız iyi bilsin ki ülkeyi her geçen gün bataklığa sürüklüyorlar. Bu vesile ile tüm Afyonkarahisar halkına sesleniyorum; Dağıttıkları paraları alın. Onlar sizlerden alınan paralardır, helaldir. Ama oy verirken lüften çocuklarınızın dolayısıyla da ülkemizin geleceğini düşünün. İktidar zorbalık yapıyor Seçim Kurulunun aldığı kararlara uymuyor. Afyonkarahisar’da değişim şarttır. Afyonkarahisar’da kast sistemi var. Eğer bu kast sistemi değiştirilmezse Afyonkarahisar iflah olmaz. Eğer yanlış birşeyler söylediğimi düşünenler varsa tartışmaya hazırım. Biz Afyonkarahisar Belediyesini yönetmeye hazırız.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti