Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon’da Milliyetçilik Oynayanlar Uşak’ta Çark Ediyor”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, CHP’ye yüklendi. Milletvekili Özkaya, “Afyon’da milliyetçilik oyunu oynayanlar Uşak’ta çark ediyor başka şekilde konuşuyor.” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, seçim çalışmalarına devam ediyor. Özkaya, Dinar İlçesinin Tatarlı Beldesi ve Hocalar İlçesinde vatandaşlarla biraraya geldi.

Dinar Tatarlı Beldesinde partisinin Seçim Koordinasyon Merkezinde partililerle bir araya gelen Milletvekili Özkaya, Tatarlı’nın pazar yerinde gezerek vatandaşlarla sohbet etti. AK Parti Tatarlı Belediye Başkan adayı Hasan Akyıldız’ın rekor bir oyla seçimi kazanacağından şüphe duymadığını ifade eden Milletvekili Özkaya, “AK Parti döneminde hizmete sunulan kapalı pazar yeri ve pek çok hizmet malumdur. Vatandaşlarımızın taleplerini büyük yatırımları gerçekleştirebilecek tek parti AK Parti’dir.” dedi. Hocalar İlçesi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, şunları kaydetti: “CHP Grup Başkanvekili Av. Burcu Köksal’ın yapmış olduğu açıklamalar bir kere samimi değil. Yere göre, zamana göre farklı konuşuyor. Suça karışmış HDP Milletvekillerinin TBMM’de dokunulmazlıkları kaldırılırken Meclis kürsüsünde ‘Ben bu kararları tanımıyorum.’ diye bağırıyor ve kararları yırtıyordu. Bugün ise Afyonkarahisar gibi milliyetçi muhafazakâr bir bölgede seçimi kaybedeceğini gördükçe farklı söylemlere sarılıyor. Bizde böyle kapalı kapılar arkasında kirli pazarlıklar yapan siyasi bir partinin, gün yüzüne çıkan kavgasına milletmizle birlikte şahit oluyoruz. Her şey milletimizin gözü önünde cereyan ediyor. Afyon’da milliyetçilik oyunu oynayanlar Uşak’ta çark ediyor başka şekilde konuşuyor. Bugün bakıyoruz daha başka açıklamalar geliyor. Parti içinde döne döne siyaset yapıyorlar. Haliyle millette bunlara güvenmiyor. Hamd olsun bizler dün neredeysek bugün de aynı noktadayız. Afyonkarahisarlı bunlara gereken cevabı 31 Mart’ta sandıkta verecektir. Bizim milletimize güvenimiz tamdır.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti