Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’da yeni sıcak hava dalgası etkili olacak

Afyokarahisar’da etkili olan sıcak hava dalgasıyla birlikte sıcaklıkların önümüzdeki hafta boyunca mevsim normallerinin 6 ila 8 derece üzerine çıkması bekleniyor

Afyokarahisar’da etkili olan sıcak

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü 13 Ağustos Pazar gününden itibaren şehrin sıcak hava dalgası etkisine gireceğini belirterek özellikle kronik rahatsızlığı olanlar başta olmak üzere vatandaşları günün en sıcak saatleri olan 11.00-16.00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 13 Ağustos 2023 Pazar günü itibariyle Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak illerinin sıcak hava dalgasının etkisine gireceği tahmini bildirildi.

Konu hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Hava sıcaklıklarının önümüzdeki günlerde mevsim normallerinin 6 ile 8 derece üzerine çıkması beklenmektedir. Önümüzdeki hafta; Afyonkarahisar merkez için maksimum sıcaklığın 35 ile 38 derece aralığında olması tahmin edilmektedir. Sıcak hava dalgası nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11.00-16.00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti