Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’dan Şırnak’a eğitim köprüsü

Afyon’dan Şırnak’a eğitim köprüsü

Gönül Belediyeciliği’ni her alanda sürdüren Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, eşi Sevim Zeybek ile önemli bir çalışmaya daha imza attı

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in eşi Sevim Zeybek öncülüğünde, Belediye Meclis Üyelerinin eşlerinin destekleriyle kardeş şehir Şırnak’ta eğitim gören öğrencilere yönelik toplanan ders kitapları, hikâye kitapları, kalem, defter, kıyafet ve oyuncaktan oluşan paketler yola çıktı.
Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin kabulü ile Şırnak Beytüşşebap İlçesi, Kasrik ve Kumçatı Belde Belediyesi ile kardeş şehir olunarak Şırnak’a gönül köprüsü kurulmuştu.
“VERİLEN SÖZLER TUTULDU”
Bu amaçla 2020 yılı içinde Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner eşi Fadime Öner ile birlikte Şırnak’ta bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunarak, kardeş belediyeleri ve okulları ziyaret etmişlerdi. Temaslar çerçevesinde Kasrik Meşeiçi İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu’ndaki öğrencilerin eğitimine destek olunacağı sözü verilmişti.
Kardeş şehre verilen sözü tutan Afyonkarahisar Belediyesi, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in eşi Sevim Zeybek öncülüğünde, Belediye Meclis Üyelerinin eşlerinin destekleri ile hazırlanan paketler Kasrik Meşeiçi İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulundaki öğrenciler için yola çıktı. Başkan Zeybek’in eşi Sevim Zeybek böylesi güzel bir kampanyaya öncülük etmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek destek olan tüm Belediye Meclis Üyelerinin eşlerine teşekkür etti. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

 

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.