Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar Barosu’ndan Sosyal Sorumluluk Projesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyonkarahisar Barosu’ndan Sosyal Sorumluluk Projesi

Afyonkarahisar Barosu Fotoğrafçılık Kulübü üyeleri, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında 6 Nokta Körler Derneği’ni ziyaret etti

Baro Başkanı Turgay Şahin, Proje Kapsamında toplanan gelirlerle edilen 10 adet Tekerlekli Sandalye ve 2 adet notebook’u Dernek Başkanı Mesut Yurt’a teslim etti. Baro, Fotoğrafçılık Kulübü üyelerinden Av. Bülent Sezgintürk, Av. Aykut Şapcı ve Av. Duygu Tokgöz ile birlikte ziyarete öncülük yapan Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, tekerlekli sandalye ve notebook’un Fotoğrafçılık Kulübü üyeleri tarafından düzenlenen sergi sonrasında elde edilen gelirlerle alındığını söyledi.
Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve 6 Körler Derneği Başkanı Mesut Yurt ise engellilere el uzatan Fotoğrafçılık Kulübü üyelerine teşekkür etti.
Yurt, “Sesli kullanım programımız elimizde mevcut. Bu programı yükledikten sonra görme engelli iki arkadaşımıza ihtiyacı olan bilgisayarları verirken, önümüzdeki ay gerçekleştireceğimiz etkinlikte de tekerlekli sandalyeleri dağıtacağız. Şeffaf olması düşüncesiyle teslim edilen vatandaşların isimlerini ve telefon numaralarını Baro Başkanlığına ulaştıracağız.” diye konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti