Afyonkarahisar Emniyetinde Tüm Birimler Toplandı!
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Ahmet Birtan Erol başkanlığında 'Genel Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı' gerçekleştirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Şehit Ali Ünlü Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri, Amirler ve Birim Amirleri katıldı.
Toplantıda, il genelinde yürütülen asayiş, trafik, narkotik, terör, kaçakçılık, organize suçlar ve siber suçlarla mücadele konularında yapılan çalışmalar detaylı olarak ele alındı. Toplantıda, il genelinde huzur ve güven ortamının sürdürülmesi, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması ile suç ve suçlularla mücadelede elde edilen başarılar değerlendirildi.
Toplantıda ayrıca, Afyonkarahisar’ın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla tüm birimlerin koordineli ve kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdüreceği vurgulandı.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Huzur ve güven ortamını korumak, vatandaşlarımızın can ve mal emniyetini sağlamak, her türlü suç ve olumsuzlukla mücadele etmek için kararlılıkla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Afyonkarahisar’ın huzuru, bizim ortak sorumluluğumuzdur.”
Bakmadan Geçme
