Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyonkarahisar Halkına Bir Projeyi Bile Çok Görüyorlar”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, muhaletefeti eleştirerek, “Afyonkarahisar halkına bir projeyi bile çok görüyorlar.” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Erenler Mahallesinde, mahalle sakinleri ile iftarda bir araya geldi. İftar programına; AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, Milletvekilli Av. İbrahim Yurdunuseven, Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar programında konuşan Başkan Adayı Uluçay, şunları kaydetti: “Her köşesi ayrı bir güzel olan Afyonkarahisar’ımız için onlarca yatırım planımızla geliyoruz. Yoğun bir çalışma temposu içerisinde her bir projemizi en ince detayına kadar ince eleyip sık dokuduk. Bizler bu çalışmaları yaparken, birileri çıkıyor birkaç cümleyle adaylık sürecini projesiz, plansız, hayali cümlelerle popülist bir yaklaşımla geçiştirmeye çalışıyor. Çünkü Afyonkarahisar için ne hayalleri ne projeleri var. Kısaca Afyonkarahisar halkına bir projeyi bile çok görüyorlar. Milliyetçi, muhafazakâr Afyonkarahisarlı kardeşim, böylelerine geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da asla pirim vermez. İnşallah 1 Nisan’dan sonra bir dakika bile beklemeden sahalara inerek sözünü verdiğimiz projelerimizin ilk kazmalarını vuracağız. Bizim hayalimiz, siz kıymetli hemşerilerimize yaşanılabilir bir Afyonkarahisar’ı sunmak iken, onlar ağustos böceği misali saz çalar giderler. Çünkü onların hayalleri bile bizim tek bir projemize yaklaşamaz, yetişemez ve yanımdan dahi geçemez. İnşallah 1 Nisan sonrası onlar yine bildiğiniz gibi konuşmaya devam ederken, bizler sizlere vadettiğimiz projelerin ilk kazmalarını vuruyor olacağız. Allah bizleri sizlere mahcup etmesin.”

“Afyonkarahisar Halkına Bir Projeyi Bile Çok Görüyorlar”

 

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti