Afyonkarahisar İl Genel Meclisi, Filistin'in Yanında
Afyonkarahisar İl Genel Meclisi toplantılarından önce ve sonra yansıtılan sunu, takdir görüyor
Afyonkarahisar İl Genel Meclisi’nin 2025 yılı Kasım ayı toplantıları, bütçe görüşmeleri ve komisyon raporlarının karara bağlanması ile devam ediyor.
İGM Başkanı Mehmet Siper’in idaresinde bugün düzenlenen toplantıda Sultandağı ilçesine bağlı Yenikarabağ Köyü’nde köy mezarlığının bakımı ve tadilatı için ayrılan ödeneğin köy hizmetlerinde kullanılması, İscehisar ilçesine bağlı Alanyurt Köyü’nde İl Özel İdaresi tarafından açılan içme suyu kuyusunun mevcut içme suyu hattına bağlantısının sağlanabilmesi için terfi hattının düzenlenmesi, Çobanlar’da İl Özel İdaresi’ne ait binada doğalgaz dönüşümünde kullanılmak üzere ayrılan ödeneğin Çobanlar Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne aktarılması hakkındaki komisyon raporları onaylandı.
TÜM İGM ÜYELERİNİN ORTAK VİCDANI
Öte yandan İl Genel Meclisi toplantılarının başında ve sonunda yansıtılan Türk Bayrağı ve Filistin Bayrağı sunusu, takdir topladı. İl Genel Meclisi’nde temsil edilen tüm partilerin temsilcileri İsrail’in Filistin’de yaptığı soykırıma dikkat çekmiş ve bu konuda yekvücut olmuşlardı.
Bakmadan Geçme



