Afyonkarahisar Kurtuluşunun 103. Yılında Tek Yürek Oldu!
Afyonkarahisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103'üncü yıldönümüne özel program düzenlendi.
Afyonkarahisar Kurtuluş Günü programı Cumhuriyet Meydanı’nda bugün akşam saat 17.00’de başladı. Programa; Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, protokol üyeleri ve Afyonkarahisar halkı katıldı.
Uluslararası Halk Oyunları ekiplerinin yerini almasının ardından Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, askeri ve mülki erkân yerlerini aldıktan sonra İstiklal Marşı okunarak ay yıldızlı Türk bayrağı göndere çekildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği kutlama mesajı okunduktan sonra Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu tarafından hem şehitlerimizin, ebediyete irtihal eden gazilerimizin ruhlarına hem de milli birlik ve beraberliğimizin korunmasına yönelik toplu dua yaptırıldı.
Kurtuluş Günü kutlama programı Uluslararası Halk Oyunları Ekiplerinin gösterileriyle devam etti.
Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği’nce konser verildi. AKSUNGUR ve Akıncı Milli İnsansız Hava araçlarının Afyonkarahisar semalarındaki gösterisi büyük alkış topladı.
Kurtuluş Günü programı 41. Komando Tugay Komutanlığı Birliğinin tören geçişi ve komando andını okumasıyla ile sona erdi.
Bakmadan Geçme





