Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar, Lojistik Sektöründe De Ortak Kesişim Noktası Olacak

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar’ın fuarlar ve kongreler merkezi olabilmesi için yeni bir Fuar ve Kongre Merkezi oluşturulacağını söyleyerek, “Türkiye’nin kavşak noktasında yer alan Afyonkarahisar birçok organizasyona ev sahipliği yapacak. Tüm karayolu ve demiryollarının kesişim noktasında bulunan Afyonkarahisar’ın lojistik sektöründe de ortak kesişim noktası olması sağlanacak” dedi.

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, seçim çalışmaları kapsamında beraberindeki partililerle birlikte; 1. Sanayi Sitesi esnafı ile Ataköy Semt Pazarı ziyaret ederken, akşam programında ise Ali İhsan Paşa Mahallesi’nde Egekent Sitesi sakinleri ile bir araya geldi.

KASAPLAR ÇARŞISINDA YENİ YAPILANMAYA GİDİLECEK

Afyonkarahisar’ın tarihi çarşılarından Kasaplar Çarşısı’nda, mülk sahiplerinin hakları korunarak yeni yapılaşmaya gidileceğini ifade eden MHP Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, “Hak sahiplerinden bir bedel istenmeden şehrin tarihi ve turistik bölgesindeki bu çarşımızın, gastronomi turizmi başta olmak üzere turizm çalışmalarına katılması sağlanacak. Şehrin tarihi dokusu yanında bulunan Kadınlar Çarşısı, ismine uygun bir şekilde, hak sahiplerinin hakları korunarak kendi vasfına döndürülecek. Üretken kadınlarımızın ürünlerini pazarlama imkânı oluşturulacak olan bölgede kadınlarımıza yönelik sosyal donatılar yapılarak bölge zenginleştirilecek. Kadınlarımıza yönelik olarak şehrin her bölgesinde kurslar, spor imkânları ve sosyal imkânlar sağlanacak. Şehrin genelinde kadınlarımızın, tuvalet, abdest, ibadet gibi ihtiyaçlarına yönelik düzenlemeler yapılacak.” şeklinde konuştu.

Afyonkarahisar, Lojistik Sektöründe De Ortak Kesişim Noktası Olacak

TARIM FAALİYETLERİ DESTEKLENEREK, LOJİSTİK MERKEZLERİ KURULACAK

Belediye bünyesinde Tarımsal Faaliyetler Şubesi kurulacağını dile getiren Başkan Adayı Küçükkurt, “Tarım alanlarında tarımsal üretim ve seracılık faaliyetleri Belediye eliyle kurulup geliştirilecek. Üretken belediyecilik örneklerinin sergileneceği bu çalışmalar sayesinde kar amacı gütmeden istihdam artırılacak, üretim sağlanacak. Afyonkarahisar’ın fuarlar ve kongreler merkezi olabilmesi için yeni bir Fuar ve Kongre Merkezi oluşturulacak. Burada gerçekleşecek organizasyonlar ile şehrin ekonomik yapısı canlandırılacak, Türkiye’nin kavşak noktasında yer alan Afyonkarahisar birçok organizasyona ev sahipliği yapacak. Tüm karayolu ve demiryollarının kesişim noktasında bulunan Afyonkarahisar’ın lojistik sektöründe de ortak kesişim noktası olması sağlanacak. Dev lojistik firmalarına Afyonkarahisar’da aktarma merkezleri kurmalarına imkân sağlanarak istihdam ve ekonomiye katkı sağlanacak.” ifadelerini kullandı.

Afyonkarahisar, Lojistik Sektöründe De Ortak Kesişim Noktası Olacak

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti