Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyonkarahisar marka haline geldi”

“Afyonkarahisar marka haline geldi”

Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği Başkanı Ersin Yazıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti

 

Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB) Başkanı Ersin Yazıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.
GÜMTOB Başkanı Ersin Yazıcı, bir toplantı için Afyonkarahisar’a geldiklerini, Afyonkarahisar’ın termal turizm alanda yaptığı atılımla Türkiye’de önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Serteser, Afyonkarahisar’ın 27 bin yatak kapasitesi ile termalin başkenti olduğunu, bununla birlikte Avrupa Tarihi Termal Kentler Birliği ile gastronomi alanında UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na üye olduğunu kaydetti. Şehirdeki kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının uyum içinde çalıştığını hatırlatan Serteser, Afyonkarahisar’ın bir marka hâline geldiğini vurguladı.
Ziyaret, Serteser’in Yazıcı’ya mermerden yapılmış gemi saat takdimi ve toplu fotoğraf çektirilmesi ile sona erdi.