Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar, Şampiyonlar Şehri Olacak

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, LGS ve YKS öncesi Afyonkarahisar ve ilçelerindeki okulları tek tek ziyaret etti; öğrencilere moral verdi; öğretmenleri başarıya teşvik etti

İl Milli Eğitim Müdürü

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, 2 Haziran 2024 tarihinde düzenlenecek Liselere Giriş Sınavı ile 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesinde tempoyu artırdı. Sünnetci, her iki sınav öncesinde Afyonkarahisar merkez ve bağlı 17 ilçedeki okulları tek tek ziyaret etti.

Afyonkarahisar, Şampiyonlar Şehri Olacak

EĞİTİM CAMİASI BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Afyonkarahisar’ın sınavlardaki başarısının yükselmesi, öğrencilerin kendilerine güzel bir gelecek inşa etmesi, öğretmen ve idarecilerin gösterdiği hassasiyet ve titizliğin sonuca ulaşması amacıyla gecesini gündüzüne katarak eğitimin her aşamasına temas etti.

Afyonkarahisar, Şampiyonlar Şehri Olacak

İHTİYAÇLAR YERİNDE TESPİT EDİLDİ

İl Milli Eğitim Müdürü Sünnetci’nin öncülüğünde yapılan ilçe ziyaretleri, okullardaki ihtiyaçların tespit edilmesi, öğrencilerin okul yaklaşımlarının yerinde görülmesi, velilerin beklentileri, uygulanan projelerin hangi yöntemlerle tabana yayılacağı gibi birçok konuda istişareyi de beraberinde getirdi.

Afyonkarahisar, Şampiyonlar Şehri Olacak

 

İDARECİLER VE ÖĞRETMENLERLE BİR ARADA

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri ile sürekli iletişim hâlinde olan Sünnetci bu süreçte okul idarecileri, rehberlik öğretmenleri, sınıf öğretmenlerinin de görüşlerini alarak Afyonkarahisar’ın eğitim alanında başarısının yükseltilmesi için yoğun bir mesai harcadı.

Afyonkarahisar, Şampiyonlar Şehri Olacak

ÇITA HER YIL YÜKSELECEK

Sünnetci, “Sahada omuz omuza verip hedefe yürüyoruz. Akıtılan her damla ter, bizi hedefimize biraz daha yakınlaştıracaktır. Afyonkarahisar, LGS ve YKS’deki başarı çıtasını her geçen yıl daha da yükseltecek ve şampiyonlar şehri olacaktır” ifadelerini kullandı. Sünnetci’nin bu çalışmaları öğrenci velileri tarafından da takdir edildi.

Afyonkarahisar, Şampiyonlar Şehri Olacak

HER ÖĞRENCİ BİZİM EVLADIMIZ

Her öğrencinin son derece değerli olduğuna dikkat çeken Sünnetci, “Öğrencilerimiz bizlerin birer evladı. Yeri geliyor üzgün bir anlarını, yeri geliyor en mutlu oldukları en özel anlarını bizlerle paylaşıyorlar. Bizleri birer anne ve baba olarak görüyorlar. Bizler de onların büyükleri olarak her zaman mutluluklarını ve iyiliklerini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Afyonkarahisar, Şampiyonlar Şehri Olacak

GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞTILAR

“Öğrencilerimiz gece-gündüz demeden çalıştılar” vurgusu yapan Sünnetci, “LGS ve YKS’ye çok kısa bir süre kaldı. Öğrencilerimiz hedefledikleri lise ve üniversite hayallerine ulaşmak için tüm donanımlarını yansıtacaklar. Bizlere düşen görev onların yanında yürüyerek, hayallerini kurdukları ve hedefledikleri eğitim hayatlarında yalnız bırakmamaktır” ifadelerini kullandı.

Afyonkarahisar, Şampiyonlar Şehri Olacak

DOĞRU REHBERLİK, DOĞRU TERCİH

Öğretmen ve idarecilerin büyük bir sorumluluk üstlendiğine dikkat çeken Sünnetci, “Öğrencilerimizin doğru kararlar verebilmeleri için doğru yönlendirmelerimizi ve rehberliğimizi yapmalıyız. Hepimizin ortak gayesi onları mutlu oldukları ve hedefledikleri iyi eğitim kurumlarında görmektir” değerlendirmesinde bulundu.

GEREKLİ ALTYAPI MEVCUT

Sünnetci, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı başından bu yana yapılan tüm çalışmaların meyvelerinin toplanacağını belirterek “Öğrencilerimizin başarı durumlarını, derslere olan ilgilerini, sınavlardaki durumlarını takip ettik. Velilerle okullarımız üzerinden temasımızı canlı tuttuk. Afyonkarahisar Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın liderliğinde Afyonkarahisar’ın eğitim ve öğretimde başarı hamlesi yapması için tüm altyapı mevcut. İnanıyorum ki, Afyonkarahisar’ın adı eğitimde kazandığı başarılarla anılacak” dedi.