Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar Softbol’de Boy Gösterdi

25-29 Nisan 2024 tarihleri arasında Muğla Fethiye’de heyecanla beklenen Okul Sporları Yıldızlar ve Küçükler Softbol Türkiye Şampiyonası gerçekleşti. Afyonkarahisar’ı temsil eden Maver Kemal Arsoy Ortaokulu küçük kızlar softbol takımı şampiyon oldu

25-29 Nisan 2024 tarihleri

Bu turnuvaya Afyonkarahisar’dan ilk defa bir takım katıldı ve bu da Maver Kemal Arsoy Ortaokulu küçük kızlar softbol takımı oldu. Maver Kemal Arsoy’lu öğrenciler turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu şampiyon olan sporcuları ziyaret etti. Kasapoğlu, “Afyonkarahisar’dan ilk defa bir takımın bu turnuvaya katılması bizleri oldukça mutlu etti. Bu başarıda emeği geçen Okul Müdürü Nuri Altaş, Müdür Yardımcısı Murat Emirik, tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Bu başarının Afyonkarahisar softbolu için önemli bir dönüm noktası olacağına inanıyorum. Bundan sonra da sporcularımızın başarılarını en üst düzeye taşımak için elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Afyonkarahisar Softbol’de Boy Gösterdi

Bu başarı, Afyonkarahisar’da softbola olan ilginin artmasına da katkı sağlayacak gibi gelecekte Afyonkarahisar’dan daha fazla softbol takımının bu tür turnuvalarda yer alması ve başarılar elde etmesi anlamı da taşıyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti