Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyonkarahisar Tarih Yazdı”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Menteş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine kalabalık ve coşkulu bir katılımla destek veren Afyonkarahisar halkının Erdoğan’a destek ve muhabbetini en güzel şekilde gösterdiğini belirtti. Menteş, “Afyonkarahisar tarih yazdı.” dedi.

AK Parti İl Başkanı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Hüseyin Menteş, partisinin lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar’daki mitinge destek veren Afyonkarahisar halkına teşekkür etti.

“TABİRİ CAİZ İSE AFYON BİR KEZ DAHA TARİH YAZDI”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Menteş, yaptğı açıklamada şunları kaydetti: “Afyonkarahisar’ımız bugün Sayın Cumhurbaşkanımıza olan desteğini muhabbetini en güzel şekilde gösterdi. Binlerce Afyonkarahisarlı hemşerimiz Zafer Meydanına akın etti. Milletimizdeki bu coşku, bu heyecan oldukça hiçbir engel AK Parti’yi ve AK Partilileri yolundan geri çeviremez. Afyonkarahisar bugün itibarıyla Cumhuriyet tarihinde görülmedik bir kalabalık ile tarihe not düşülecek bir günü daha geçirdi. Tabiri caizse bir kez daha tarih yazdı. Bu manzara güçlü ve büyük Türkiye için birlik ve beraberliğimizin göstergesinin kanıtıdır.”

“31 MART’TAKİ ZAFERİNİN AYAK SESLERİ”

“Afyonkarahisar, cumhuriyet tarihinin en kalabalık mitingini bugün gerçekleştirdi.” diyen Menteş, sözlerini şöyle tamamladı: “Muhteşem ve kalabalık miting gerçekleşti. Katılan bütün vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız da mitingden memnuniyetini ifade ederek, mutlu bir şekilde şehrimizden ayrıldı. Sayın Cumhurbaşkanımız ile halkımızın hasret giderdiği inancı içerisindeyim. Yüksek bir katılım oldu. Bu miting 2024 zaferinin ayak sesleridir. Afyonkarahisar’ın siyasi tarihinde görülmemiş bir mitinge imza attık. Tüm hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti