Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar TÜBİTAK Türkiye Finaline Damga Vurdu

TÜBİTAK Ortaokul ve Lise Araştırma Projeleri Final Sergisi ve ödül törenine Afyonkarahisar damgasını vurdu

TÜBİTAK Ortaokul ve Lise

TÜBİTAK Ortaokul ve Lise Araştırma Projeleri Final Sergisi ve Ödül Töreni 26-30 Mayıs 2024 tarihleri arasında Ankara’da yapıldı. Toplam 384 projenin kıyasıya yarıştığı finalde, Afyonkarahisar TÜBİTAK ekipleri iki tane ikincilik, üç tane üçüncülük ve bir teşvik ödülü kazandılar.

2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Işıklar Çok Programlı Anadolu Lisesinden, danışman öğretmen Sibel Ercan ve öğrenciler Meryem Sarı ve Kübra Keziban Bahçe’nin Sosyoloji projesi Türkiye İkincisi oldu. 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezinden, danışman öğretmen Muhammet Öztürk ve öğrenciler Zeynep Rana Yeşilyurt, İhsan Bakaner ve Ayşe Dudu Dönmez’in Türkçe projesi Türkiye İkincisi oldu. 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezinden, danışman öğretmen Muhammet Öztürk, öğrenciler Melih Yiğit Karan, Aleyna Melek Orak ve Ayşe Irmak Altıntaş’ın Tarih projesi Türkiye Üçüncüsü oldu.

Afyonkarahisar TÜBİTAK Türkiye Finaline Damga Vurdu2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezinden, danışman öğretmen Muhammet Öztürk, öğrenciler Melek Taşpınar ve Ecem Dilara Durgut’un Tarih projesi, Sinanpaşa Bulca Şehit Necati Yatkak Ortaokulundan danışman öğretmen Yasin Duru, öğrenci Meryem Kandemir’in Değerler Eğitimi projesi Türkiye Üçüncüsü oldu. 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezinden, danışman öğretmen Selda Topal, öğrenciler Mehmet Gökalp Mersin ve Yağız Turan’ın Biyoloji projesi Türkiye dördüncüsü oldu.

Afyonkarahisar TÜBİTAK Türkiye Finaline Damga Vurdu Afyonkarahisar TÜBİTAK Türkiye Finaline Damga Vurdu