Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyonkarahisar’a minnettarım” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“Afyonkarahisar’a minnettarım”

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 2015 Milletvekili Seçimi’nde ortaya çıkan sonuçlardan dolayı Afyonkarahisar’a teşekkür etti

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu 2015 milletvekili seçimlerine Afyonkarahisar’ın yaklaşık yüzde 89’luk bir katılım gösterdiğini ifade ederek “Afyonkarahisarlı hemşehrilerime bu katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum Ayrıca tekrar AK Parti’yi Afyonkarahisar’da birinci parti yaptıklarından dolayı bütün hemşehrilerime minnettarım” diye konuştu.
AK PARTİ ÜLKE
GENELİNDE BİRİNCİ
Bu seçimlerde de milletin tekrar AK Parti’yi ülke genelinde birinci parti yaptığını vurgulayan Bakan Veysel Eroğlu “Afyonkarahisarımız’da huzur ve sükûnet içinde bir seçim gerçekleştirilmiştir. Seçim çalışmalarının başladığı ilk günden itibaren partimizi yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza, seçim sürecini takip eden basın mensuplarımıza, huzur ve güvenliği sağlayan emniyet görevlilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca seçim günü sandıklarda vazife yapan vatandaşlarımıza ve teşkilatımızın değerli üyelerine ve siyasi parti temsilcilerine teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.
“AFYON YÜZÜMÜZÜ
AK ETTİ”
Ülke genelinde halkın teveccühü ile tekrar birinci parti olduklarının altını çizen Eroğlu “Seçim neticelerinin vatanımıza, milletimize ve tabii ki Afyonkarahisar’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Afyonkarahisarlı hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar, her seçimde olduğu gibi bu seçimde de AK Parti’yi başarıyla zirveye taşıyarak bizim yüzümüzü ak etmiştir” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti