Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’a yeni bir yaşam alanı daha kazandırılacak

Afyonkarahisar’a yeni bir yaşam alanı daha kazandırılacak

Afyonkarahisar Belediyesi, Yenice Mahallesi’nde yer alan atıl durumdaki 19 bin metrekarelik alanda içeresinde sportif sahalar, oyun alanı ve dinlenme alanlarının bulunacağı yeni bir rekreasyon projesini daha hayata geçirmeye hazırlanıyor

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatıyla şehir genelinde başlatılan yeşil alan atağı devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun desteği ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in girişimleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce Yenice Mahallesi’nde kullanılamaz durumda olan alanın yeniden dönüşümü için ekipler çalışmalarına başladı. Yapılan çalışmalarla birlikte sosyal yaşama kazandırılacak proje hem gençlere hem de vatandaşlara ev sahipliği yapacak.
Rekreasyon Alanı’nda yapılacak 450 metrekare yürüyüş yolu, 500 metrelik bisiklet parkuru ve spor tesisleri ile Afyonkarahisarlıların aktif yaşam ihtiyaçları da karşılanacak. Vatandaşların keyifli vakit geçirip bol oksijen alması hedeflenen parkta; 450 metre yürüyüş yolu, 500 metrelik bisiklet parkuru, 250 metrekare çocuk oyun alanı, 100 metrekare fitness alanı, 500 metre bisiklet yolu, 1000 metrekare halı saha, 375 metrekare basketbol sahası, 375 metrekare voleybol, oturma ve dinlenme alanları, 10 bin metrekare yeşil alan, 3 bin 500 metrekare yol, bebek bakım odası, wc ve 30 metrekare güvenlik binası yer alacak. Vatandaşların güzel vakit geçirebileceği gençlerin de aktif şekilde spor yapabileceği bu proje kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacak.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi