Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da bugün hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak

Afyonkarahisar’da 09Eylül 2023 Cumartesi günü (bugün) 4 ilçede farklı mahallelerde bakım onarım çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintileri yapılacak.

Afyonkarahisar’da 09Eylül 2023 Cumartesi

Kesintinin yapılacağı noktalar şu şekilde:

>>>SİNANPAŞA<<<

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle 09.09.2023-10:00 -09.09.2023-15:00 tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. MERKEZ – ALİ ÇETİNKAYA : CUMHURİYET CADDE Afyonkarahisar İli, Sinanpaşa İlçesi Ali Çetinkaya mahallesi bir kısmı, Sinanpaşa Anadolu Lisesi, Sinanpaşa Tekstil Fabrikası ve bölgede bulunan Özel trafolu müşteriler. Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

>>DİNAR<<<

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle 09.09.2023-09:00 -09.09.2023-12:00 tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. MERKEZ – PINARBAŞI : 1.HUZUR SOKAK , BAYIR SOKAK , BOZTEPE SOKAK MERKEZ – SUÇIKAN : , DEDEOĞLU KÜME EVLER , DEĞİRMEN SOKAK , SUÇIKAN CADDE Afyonkarahisar İli, dinar İlçesi Pınarbaşı mahallesi bir kısmı, Suçıkan mahallesi bir kısmı, Altmışevler mahallesi bir kısmı. Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

>>İSCEHİSAR<<<

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle 09.09.2023-09:00 -09.09.2023-17:00 tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. SEYDİLER – HASAN BASRİ : ÇIKMAZ SOKAK Afyonkarahisar İli, İscehisar İlçesine bağlı; Konarı, Bahçecik ve Cevizli Köyleri ile Bölgede Bulunan Özel Trafolu Müşteriler. Afyonkarahisar İli, Bayat İlçesine bağlı; Yukarısağırlı, Aşağısağırlı, Akpınar, Yukarıçaybelen, Aşağıçaybelen, İmrallı, İnpınar Köyleri ile Bölgede Bulunan Özel Trafolu Müşteriler. Afyonkarahisar İli, Çobanlar İlçesine bağlı; Akkoyunlu, Kale, Göynük Köyleri ve Bölgede Bulunan Özel Trafolu Müşteriler. Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

>>>EMİRDAĞ<<<

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle 09.09.2023-08:00 -09.09.2023-09:00 tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. MERKEZ – İNCİLİ : ADAÇALI CADDE , EROL SARIER CADDE , ESKİŞEHİR CADDE , FATİH CADDE , HASTANE CADDE , KOCATEPE CADDE , YILDIRIM BEYAZIT CADDE Afyonkarahisar İli, Emirdağ İlçesi İncili mahallesi bir kısmı, Huzurevi, Emirdağ Cezaevi, Emirdağ Meslek Yüksekokulu ve bölgede bulunan Özel trafolu müşteriler. Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

>>><<< 

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle 09.09.2023-08:00 -09.09.2023-09:00 tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. MERKEZ – İNCİLİ : CENGİZ TOPEL CADDE , EMİRDAĞ BULVAR , F.SULTAN MEHMET CADDE , FATİH CADDE , FEVZİ ÇAKMAK CADDE , MİMAR SİNAN CADDE , SEMERKANT CADDE , TOKİ CADDE Afyonkarahisar İli, Emirdağ İlçesi İncili mahallesi bir kısmı ve Toki Konutları ve bölgede bulunan Özel trafolu müşteriler. Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

>>><<< 

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle 09.09.2023-18:00 -09.09.2023-18:20 tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. MERKEZ – İNCİLİ : CENGİZ TOPEL CADDE , EMİRDAĞ BULVAR , F.SULTAN MEHMET CADDE , FATİH CADDE , FEVZİ ÇAKMAK CADDE , MİMAR SİNAN CADDE , SEMERKANT CADDE , TOKİ CADDE Afyonkarahisar İli, Emirdağ İlçesi İncili mahallesi bir kısmı ve Toki Konutları ve bölgede bulunan Özel trafolu müşteriler. Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

>>><<< 

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle 09.09.2023-18:00 -09.09.2023-19:00 tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. MERKEZ – İNCİLİ : ADAÇALI CADDE , EROL SARIER CADDE , ESKİŞEHİR CADDE , FATİH CADDE , HASTANE CADDE , KOCATEPE CADDE , YILDIRIM BEYAZIT CADDE Afyonkarahisar İli, Emirdağ İlçesi İncili mahallesi bir kısmı, Huzurevi, Emirdağ Cezaevi, Emirdağ Meslek Yüksekokulu ve bölgede bulunan Özel trafolu müşteriler. Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

>> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti