Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da Trafik Durdu, Bayraklar Yarıya İndi

Afyonkarahisar’da saat 09.05’te trafik durdu, araç şoförleri kornalara bastı. Anıt Park’taki Bayraklar ise yarıya kadar indi.

Afyonkarahisar'da saat 09.05'te trafik

Afyonkarahisar’da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını kaybetmesinin 85. yılı nedeniyle Zafer Meydanı’nda otobüs şoförleri ve vatandaşlar tarafından yad edildi. Otobüs Şoförleri araçlarına Türk bayrak asarak güne başladı. Saat 09.05’te ise Zafer Meydanı’nda bulunan otobüslerin şoförleri araçlarından inerek araçların önünde saygı duruşuna geçti. Bu sırada araçlarının kornalarına da basan şoförlere vatandaşlar da dahil oldu. Bazı vatandaşlar araçlarından inerek saygı duruşunda bulundu, bazıları araçlarının içinde bekledi.
Zafer Meydanı’nda bulunan Anıt Park’taki Türk bayrakları da yarıya indirildi.
Afyonkarahisar Belediyesi çalışanı Fatih Taş, “Her yıl 10 Kasım’da olduğu gibi bu 10 Kasım’da da, 1938 yılında saat dokuzu beş geçe ebediyete intikal eden Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı özlem ve minnetle anıyoruz. Ömrünü Türkiye Cumhuriyeti’ne adayan, sadece Türk Milleti’ne değil, dünyaya örnek olan atamızı sizin sayenizde tekrar minnettarlığımızı bildiriyoruz.” dedi.

Afyonkarahisar'da Trafik Durdu, Bayraklar Yarıya İndi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti