Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyonkarahisar’daki Spor Oyunları Hisarcıklıoğlu’nun dikkatini çekiyor”

12.ATSO Spor Oyunları Ödül
“Afyonkarahisar’daki Spor Oyunları Hisarcıklıoğlu’nun dikkatini çekiyor”

12.ATSO Spor Oyunları Ödül Töreni Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi. Törene Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, ATSA Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa Sağbaş, ATSO Meclis Başkanı Sıtkı Merdivenci, Gençlik Hizmetmeri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, TSO Oda Başkanları, daire müdürleri, dereceye giren işletmeler katıldı.
 Törenin açılış konuşmasını ATSO Spor Oyunları Organizasyon Komitesi Başkanı Gürcan Aşçı yaptı. Aşçı, 12 yıldır geleneksel hale gelen spor oyunlarında başarı sağlayanları tebrik ederek, spor oyunlarının bu doğrultuda devam edeceğini belirtti.
“SPOR OYUNLARIMIZ
HİSARCIKLIOĞLU’NUN
DİKKATİNİ ÇEKİYOR”
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın her yıl düzenlediği Spor Oyunları’nın TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da dikkatini çektiğini söyleyen ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Müsabakalar boyunca firmalarımız büyük kaynaşma sağlıyor. Bazen müsabakaların heyecanıyla bazı sıkıntılar yaşanıyor ama sonunda her şey tatlıya bağlanıyor. 81 il içinde Spor Oyunları düzenleyen tek odayız. Spor Oyunlarımız TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun dikkatini çekiyor. Kendisinin de selamı var. İnşallah bu organizasyona devam edeceğiz. Organizasyon boyunca emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
ATSO Meclis Başkanı M. Sıtkı Merdivenci ise, müsabakalarda başarılı olup dereceye girenleri tebrik ederek, ATSO Spor Oyunlarının her geçen yıl daha fazla büyüyerek, devam ettiğini kaydetti.  
“TİCARET VE SPOR REKABETİN
OLDUĞU ALANDIR”
Ticaretin ve sporun rekabetin ve mücadelenin bir alanda olduğuna dikkat çeken Vali Mustafa Tutulmaz, “Ticaret ve spor rekabetin, mücadelenin olduğu alanlardır. ATSO Spor Oyunları’nda sporla ticaretin bütünleştiğini gördüm. Bu bütünleşmenin ilerleyen yıllarda da devam etmesini temenni ediyorum. Afyonkarahisar’da son yıllarda spor alanında büyük gelişmeler oldu. Takımlarımız üst liglerde başarılı sonuçlar alıyor, spor tesislerimiz yenilendi. Bunda Afyonkarahisarlı işadamlarının ve halkın sahiplenmesinin büyük rolü var. İnşallah bu durum devam eder. Müsabakalarda başarı sağlayanları tebrik ediyor, nice 12 seneler diliyorum” ifadesine yer verdi.
ÖDÜLLER TESLİM EDİLDİ
Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Törende derece alan takımlara kupa ve madalyaları takdim edilirken ayrıca organizasyona sponsor olan Ahmet Öndüç İnşaat Madencilik, Derin Tarım ve Süt Ürünleri, 2Artı 1Yapı, 333A Turizm, Afyon Otomotiv, Afyon Yem, Demmer Demireller Mermer, Feniş Elektrik, Güven Demir Yapı, Kanatoğulları Turizm, Karabulut Mermer, Korel Elektrik, Mercan Mermercilik, NG Tasarım Otelcilik, Oruçoğlu Tarım, Özgür Yapı, Reis Döviz, Sayın Prefabrik, Serteser İnşaat, Tanova Süt, Temmer Mermer, Yaşar Tavukçuluk firmalarına da plaketleri verildi.

 

12. ATSO Spor Oyunları’nda branşlarda dereceye girenler şöyle:
AYRAN İÇME
1.Alimoğlu Mermer
2.Alimoğlu Madencilik
3. Muammer Yıldırım
100 METRE KOŞU
1.ATSO Osman Elmas
2.Alimoğlu Madencilik
3.Korel Termal
400 METRE KOŞU
1.NG Kütahya Seramik Porselen
2. Alimoğlu Mermer
3. Korel Termal
BİLEK GÜREŞİ
1.NG Kütahya Seramik
2.Asal Doğaltaş Madencilik
3.Alimoğlu Madencilik
BOWLİNG KADINLAR
1.Korel Klinik
2.Sesemak
3.Serda Sigorta
BOWLİNG ERKEKLER
1.Korel Termal
2. 333A Turizm
3.Zafer Kalkınma Ajansı
DART KADINLAR
1.Berna Tokman
2. Serda Sigorta
DART ERKEKLER
1.Mehmet Sağdıç
2. 333A Turizm
TAVLA
1.Şamaş inşaat
2.Korel Termal
3. Budan Turizm
MASA TENİSİ
1.Özerband
2. Afyonkarahisar Valiliği
3. Budan Turizm
KORT TENİSİ
KADINLAR
1.Canan Kestioğlu
2. Serda Sigorta
KORT TENİSİ
ERKEKLER
1.NG Kütahya Seramik
2.Soner Soykasap
PENALTI
1.Afyon Et
2.Afyon Eczacı Odası
3.NG Kütahya Seramik
HALAT ÇEKME
1.Alimoğlu Mermer
2.Alimoğlu Madencilik
3.NG Kütahya Seramik
VOLEYBOL
1.Ziraat Bankası
2.Yüntaş Akaryakıt
3.Afyonkarahisar Valiliği
PAİNTBALL
1.Korel Termal
2. Özerband
3.Alimoğlu Mermer
BASKETBOL
1.Korel Termal
2.Özerband
3. Ziraat Bankası
FUTBOL
1.PTT
2.Ziraat Bankası
3.Tınaztepe Un

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti