“Afyonkarahisar’dan bir Bakan olursa memnun oluruz”
AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti’den milletvekili seçilecek adayların Bakanlık yapacak düzeyde olduğunu söyledi. Yurdunuseven, sorulan bir soru üzerine “Afyon’dan bir Bakan daha olsa memnun oluruz” dedi Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı tarafından her hafta düzenlenen basın toplantısına dün AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven başkanlık etti. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK [&hellip]
AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti’den milletvekili seçilecek adayların Bakanlık yapacak düzeyde olduğunu söyledi. Yurdunuseven, sorulan bir soru üzerine “Afyon’dan bir Bakan daha olsa memnun oluruz” dedi
Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı tarafından her hafta düzenlenen basın toplantısına dün AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven başkanlık etti. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Yurdunuseven, “Seçilecek bütün milletvekillerimizin Bakanlık yapabilecek düzeydedir. Bize göre milletvekillerimizin hepsi Bakanlık yapacak düzeydedir. Hedef yüzde 75 ve 5-0. Bu hükümette 3 tane Bakanımız vardı. Biri Sayın Başbakanımız, biri Sayın Başbakan Yardımcımız, biri de Sayın Orman ve Su İşleri Bakanımız’dı. Afyon’dan bir Bakan daha olursa memnun oluruz” dedi.
“BİRLİK VE BERABERLİK
İÇİNDE ÇALIŞILACAK”
5 milletvekili adayının belirlendiğini, kalan 20 milletvekili aday adayının da çalışmalara katılacaklarını aktaran Yurdunuseven, ” Açıklanan milletvekili aday listesinin kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. 5 adayımız ile birlikte inşallah sahada çalışmaya devam edeceğiz. Baştan beri söylediğimiz gibi 25 tane birbirinden güzel ve değerli aday adayımız vardı. Ama 5 tanesinin aday gösterilmesi gerekiyordu. Ben eminim ki geriye kalan 20 adayımız da bizimle birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaktır. İnşallah vakti ve fırsatı olan aday adaylarımızla birlik adaylarımız için çalışacağız. Ben kesinlikle 20 adayımızın tepkisinin olmadığını düşünüyorum. Diğer partilerin aday listesine fazla bakmıyoruz. Onlar da partileri için değerlidir ki partileri tarafından aday gösterilmiştir” diye konuştu.
NEZAKET ZİYARETLERİ YAPILDI
Teşkilat çalışmaları hakkında da bilgi veren Yurdunuseven, şu açıklamaları yaptı:
“İl Gençlik Kollarımız sel felaketinin yaşandığı köylere giderek vatandaşlarımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Siyasi partilerimizi ve medya kuruluşlarımızı ziyaret etti. Yine ilçe başkanlıklarımızı ziyaret ederek, teşkilat mensuplarımızla bir araya geldik. Milletvekili aday adaylarımızla kahvaltılı bir programda bir araya geldik. Oldukça güzel bir program oldu. Pazar günü Gençlik Kolları üyelerimizle birlikte ‘Bizim Hikaye’ filmini birlikte izledik. 500 genç arkadaşımızla birlikte filmi izledik. Film oldukça güzeldi. Kurum ziyaretleri kapsamında Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak ve Kamu Genel Sekreteri Dr. Fikret Başkanı ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar diledik.”
Yurdunuseven’e basın toplantısında İl Başkan Yardımcıları Ahmet Yeşilırmak, Hüseyin Sezen, Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken ile İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk eşlik etti. (Kocatepe Haber Merkezi)
Bakmadan Geçme





